Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.
På lager for umiddelbar levering
Stamina Training Unit
8 anmeldelser
kr 699
  • Prisgaranti
  • Unik stimulerende tekstur
  • Lett å rengjøre
  • Realistisk hudlignende material
  • Fleshlight - Verdens mest solgte løsvagina
  • Trener opp din utholdenhet
Les mer om produktet
Diskret levering100 dagers returpolitikk1 års garanti
Bestill før 14 så sendes bestillingen samme dag!

Produktbeskrivelse

Nøkkelen til å holde ut lenger i sengen og bli elskeren som alle jenter drømmer om er ikke en pille, krem eller en drikk... Det er øvelse! Fleshlight STU™ (Stamina Training Unit) er en sexleke for menn som er laget for å etterligne følelsen av samleie for å hjelpe deg å finne din rytme og å oppnå topp seksuell ytelse.

Med den patenterte Real Feel Super Skin-vaginaen og en spesielt utformet indre kanal gir STU den mest intensive treningen av din utholdenhet.
Når du onanerer med STU kommer du ikke bare til å forbedre din utholdenhet og teknikk, du kommer også til å oppleve de intense orgasmene som bare kan oppleves ved å bruke en Fleshlight. Om du klarer 10 minutter i en STU kan du holde på minst i 20 minutter i sengen med en kvinne.

HURTIGFAKTA

Detaljer

SKU
STU

anmeldelser8

No name
Så utrolig deilig. Dersom du ser bort i fra alt annet når du har sex med en kvinne og bare sammenligner følelsen når man penetrerer så er denne helt ærlig faktisk deiligere :) foretrekker selvfølgelig sex med en ordentlig kvinne, men elsker virkelig min Fleshlight!
laget2020-01-02
No name
Litt rar følelse første gangen. Trodde at "bulene" på innsiden skulle kjennes mer, men det vare bare en svak "bølgete" følelse. Men, 10 sekunder før man kommer så svulmer jo pikken opp, og da kjente man det tydeligere og stimulansen økte betraktelig. Med en så sterk stimulering under orgasmen så ble den lang og kraftig!
laget2020-01-02
Therese
Som transseksuell fungerer dette leketøyet utrolig bra, min penis er ikke fullt fungerende men dette produktet fikk meg til å kjenne meg tryggere med min legning, anbefales sterkt.
laget2020-01-02
Anonym
Testet denne en stund og når jeg etterpå skulle ligge med en kvinne merket jeg at det ikke var like deilig lengre. Så da holdt jeg mye lengre under sex. Dette produktet lover at man skal bli bedre i sengen noe som du ikke blir, du blir vandt med den veldig intense, trange fleshlighten som gir et resultat at den ekte varen ikke kjennes like mye lengre. Dette kan være bra og dårlig men jeg synes det var ubehagelig å ikke kunne nyte "ordentlig" sex lengre. Derimot så gav den effekten den lovte og det eneste feil jeg kunne merke var at lokket nede kunne være vanskelig å skru på og at produktet farget litt av, men det gikk bort med en vask. Får 4,5 stjerner fra meg, men siden det ikke går så blir det 4. Den er helt enkelt ikke perfekt.
laget2020-01-02
Se alle omtaler

GJØR DET AWESOME!

Relaterte produkter

DU ER VERDT BEDRE SEX!
din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen