Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Dildoer

You2toys
European Lover Small
kr 219
Vuxen
Double Penetrating Dildo Purple
kr 199
Vuxen
Black Silicone Dildo - Small
kr 229
Nmc
Jolly Buttcock
kr 139
Viking Cock
Roar The Viking 24 Cm
kr 499
Vuxen
Silicone Dildo - Large
kr 379
Vuxen
Black Silicone Dildo - Medium
kr 299
Nmc
Plug N Ride 16 Cm
kr 169
Late-x
Inflatable Latex Plug
kr 329
Blush
Dr. Skin Mini - Dildo 12.5 Cm
kr 199
You2toys
Realistisk Dildo 23 Cm - Svart
kr 239
Viking Cock
Thor The Viking 26.3 Cm
kr 699
You2toys
Realistixxx Real Stallion
kr 399
Viking Cock
Birger The Viking 22 Cm
kr 499
You2toys
Black Latex Balloon - Large
kr 519
Viking Cock
Knut The Viking 23 Cm
kr 499
You2toys
Galaxia Lavender
kr 129
Viking Cock
17cm Super Realistic
kr 399
You2toys
Cumshot Dildo
kr 199
Nsnovelties
Renegade - 5" Smooth Dong
kr 249
Nmc
Two Tone Dual Color Double Dong Red
kr 389
Buttr
Double Trouble Fisting Dildo
kr 399
Viking Cock
Frode The Viking 22.5 Cm
kr 549
Nature Skin
Double Dong Skin
kr 399
Pmv20
Vice - Double Vibrator - Blå
kr 699

Dildoer er det klassiske sexleketøyet, ofte formet for å etterligne en realistisk penis. Dildoer er allsidige sexleketøy som kan brukes av alle kjønn for både anal og vaginal stimulering, og den vil gi deg en helt annen type stimulering enn du får med fingrene. Dersom du elsker penetrering vil en dildo være et perfekt tilskudd i leketøysskuffen din! Dildoer er tilgjengelige i en rekke ulike materialer og design. Du finner både dildoer som ser ut og føles som en ekte penis, og vakre fargesprakende dildoer som man nesten får lyst til å sette frem som dekor i stua. En dildo kan brukes både alene og sammen med en partner, enten det er under forspill eller sex. Dersom du ønsker en dildo som vibrerer, se vår Vibrator-kategori.

Hvilken dildo skal jeg velge?

Det finnes et hav av ulike dildoer, og hvilken man burde velge er avhengig av mange faktorer. Det som kanskje er viktigst å tenke på er tykkelsen. Dersom du kjøper en dildo som er litt for lang, trenger du ikke å ta hele lengden inn i deg. Kjøper du derimot en som er for tykk, så får du ikke brukt den i det hele tatt. Deretter må man tenke over hvordan man ønsker å bruke dildoen. De fleste dildoer er designet eller passer for vaginal bruk, men ønsker du for eksempel å bruke dildoen for anal stimulering vil du kanskje gå for en litt smalere variant. Vil du ha en dildo som du kan feste på dusjveggen for 'hands-free' moro, velg en som har sugekopp. Vi har også doble dildoer som kan brukes for samtidig vaginal og anal stimulering, eller sammen med en partner. Mulighetene er altså mange! Mange av dildoene er i tillegg selekompatible og kan brukes med en strap-on sele, men husk å dobbeltsjekke dette i produktteksten.

Dildoer kommer i en rekke materialer fra standard gummidildoer til luksuriøst hudlignende material, eller glass- og metalldildoer som kan varmes opp eller kjøles ned for ekstra stimulering. De mykeste og mest fleksible dildoene er gummidildoene, deretter har du silikondildoer som er uporøse med en fast kjerne og en myk og tøyelig overflate. Harde materialer som glass eller metall anbefales dersom du ønsker mer presis stimulering av for eksempel G-punktet. De er også perfekte for temperaturlek! Ønsker du en virkelig realistisk opplevelse kan du prøve en sprutende dildo. Fyll den med kunstig sæd eller en annen valgfri væske og nyt.

  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen