Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vibratorer

Yellooh
Johan Black - Let Me In Honey
kr 279
Yellooh
The Perfect Mini Vibe - Pink
kr 199
Yellooh
The Perfect Mini Vibe - Black
kr 199
-38%
Auto-rabbit
Auto Rabbit - Testvinner
kr 299kr 479
-25%
Grlpwr
Classic Mini Vibrator
kr 59kr 79
Yellooh
The Perfect G-spot Rabbit
kr 699
Yellooh
Linus - Mr Feelgood
kr 279
Yellooh
Johan - Let Me In Honey
kr 279
-33%
Yellooh
Måns - Keep Rollin' Rollin'
kr 599kr 899
-25%
Kampanje
Fun Factory
Big Boss Black Line
kr 711,75kr 949
Yellooh
The Perfect Orgasm Rocket
kr 299
Kampanje
Yellooh
The G-spot Rabbit
kr 599
Grlpwr
Gisela - Chic G-spot Stimulator
kr 499
Yellooh
Dennis - I Love To Get Wet
kr 399
Yellooh
Danny - I Wanna Sex You Up!
kr 329
Grlpwr
Megan - Elegant Classic Vibrator
kr 399
-40%
Kampanje
Grlpwr
Sophie Bendable Rabbit Vibrator
kr 597kr 995
Yellooh
The Perfect Classic Vibrator
kr 349
Yellooh
Lucifer - The Devil Inside You
kr 799
You2toys
Realistic Lover 23cm
kr 199

En vibrator kan ta deg både lettere og raskere til en orgasme og er et fantastisk verktøy for å gjøre ditt sexliv bedre og mer interessant. Mange ser kanskje på en vibrator som noe man bruker alene under dyna og gjemmer bort så snart man er ferdig, men en vibrator kan også være et hjelpsomt (og ikke minst spennende!) redskap i et parforhold. Mange kvinner opplever ikke orgasme ved vaginal penetrasjon, og en vibrator kan dermed være akkurat det som mangler for å skyve deg over kanten! Uansett om du er singel eller i et fast forhold, er en vibrator noe vi mener enhver kvinne burde ha i nattbordskuffen.

Hvilke typer vibratorer finnes det?

Vibratorer er det mest populære sexleketøyet for kvinner og kommer i en rekke forskjellige design som gir deg akkurat den stimuleringen du ønsker og behøver. Den mest populære vibratoren er Rabbitvibratoren som gir deg både vaginal- og klitorisstimulering på samme tid. Du har også Klitorisvibratoren som bare stimulerer klitoris, og er den perfekte måten å sikre din orgasme på under samleie. G-punktvibratoren fokuserer på stimuleringen av G-punktet og har et hode som er spesielt designet for G-punktmassasje.

Vibratorer kommer i ulike farger, fasonger og størrelser. Det finnes versjoner som vibrerer, pulserer, roterer eller støter, og vibratorer som er designet for å ha en så realistisk følelse og form som mulig. Vibratorene har oftest flere vibrasjonsnivåer- eller funksjoner og kan brukes til forskjellige typer stimulering. Liker du å starte med svake vibrasjoner og sakte bygge opp nytelsen? Eller elsker du dype og sterke sensasjoner som tar deg til orgasme på null komma niks? Vibratorer kan brukes til både intern og ekstern stimulering, og med ekstern mener vi at den kan brukes på alle deler av kroppen, ikke bare underlivet!

Hvilken vibrator burde jeg velge?

Alle kvinner er forskjellige, ikke bare når det kommer til fysikk, men også når det gjelder seksuelle preferanser og fantasier. Hvilken vibrator du burde velge kommer helt an på hvilken funksjon du er ute etter og hvordan du ønsker å bruke den, men med vårt store utvalg er vi sikker på at du kommer til å finne en vibrator som passer din smak og dine behov! Ønsker du hjelp er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@vuxen.no.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender