Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Strap-ons

Bad Kitty
Lilla Strap-on Set
kr 579
Diabolique
Strap-on With 16 Cm Dildo
kr 399
Blush
Dr. Skin Hollow Strap-on 15 Cm
kr 379
Strap-on-me
Leatherette Harness Curious
kr 499
You2toys
Vibrating Strap-on Duo
kr 599
You2toys
Strap-on! Black Set
kr 599
You2toys
Switch Strap-on
kr 329
Fetish Fantasy
20.5cm Hollow Strap-on
kr 399
Please Be Kind!
The Penetrator
kr 379
You2toys
Latex Truse Med 3 Dildoer
kr 499
Fetish Fantasy Elite
Stay-put Harness
kr 229
You2toys
Double Lover
kr 489
Sportsheets
Strap On Thigh Harness
kr 279
Fetish Fantasy
Vibrating Dual Penetrator
kr 499
You2toys
Double Dongs Strap-on
kr 439
You2toys
Universal Harness
kr 299
You2toys
Strap-on! Harness Set - Natur
kr 599
You2toys
Bull Power Strapon
kr 379
Late-x
Late X Latex Brief Men M/l
kr 499
You2toys
Lock N Load Strapon
kr 239
You2toys
So Real Strap-on
kr 499
Bad Kitty
Double Strap-on
kr 549
Fetish Fantasy
28cm Hollow Strap-on
kr 599
You2toys
Strap-on Harness Color Kit
kr 599
You2toys
Strap-on Penis & Pump
kr 699
You2toys
Queeny Love Strapon
kr 459
You2toys
Solid Bending Flesh Dong
kr 299
Strap-on-me
Leatherette Harness Desirous
kr 449
You2toys
Apollo Strap-on Venus Penis
kr 549

Strap-ons er tilgjengelig i en rekke versjoner og er populære både blant homofile par og heteroseksuelle. En strap-on kan fungere som et morsomt verktøy for å gjøre sexen mer spennende, eller som et hjelpemiddel dersom man har problemer med for eksempel erektil dysfunksjon. Den gir dere også muligheten til å eksperimentere med de stereotypiske kjønnsrollene og variere hvem som har kontroll. Strap-ons kan brukes på ulike måter av alle uansett seksuell legning og kan virkelig berike deres sexliv!

Hva er en strap-on?

En strap-on er et sexleketøy som tradisjonelt sett består av en sele (også kjent som harness) og en dildo med eller uten en hul innside. Noen strap-ons kommer med en dildo som sitter fast i selen, mens andre kommer separat og festes til selen ved hjelp av en flat base eller en sugekoppbase i kombinasjon med en O-ring. O-ringen holder dildoen på plass og sørger for at du kan penetrere din partner uten å bekymre deg for at strap-onen beveger seg. Seletøyet er justerbart for å passe de fleste størrelser. I vårt sortiment finner du også andre typer strap-ons. Vi har for eksempel doble strap-ons som brukes uten seletøy. Disse produktene har i stedet en plugg som føres inn i skjeden eller anus og holdes på denne måten på plass samtidig som du penetrerer din partner. Disse modellene lar deg nyte deilig stimulering av G-punktet eller P-punktet (med eller uten vibrasjoner) mens du tilfredsstiller partneren din. Hos oss finner du også undertøy til både menn og kvinner med integrerte dildoer for enkel og praktisk strap-on action. Denne varianten har ofte dildoer på innsiden av undertøyet så dere begge kan oppleve herlig stimulering under deres strap-on-leker.

Hvem kan man bruke en strap-on?

En strap-on er et veldig allsidig sexleketøy som kan nytes av alle uansett kjønn og seksuell legning. Med en strap-on kan kvinnen penetrere en mann analt (pegging), eller penetrere en annen kvinne vaginalt eller analt. En strap-on er et supert leketøy for lesbiske par dersom man ønsker å oppleve penetrasjon under sex. For en mann kan en strap-on brukes for dobbel penetrasjon, eller til penetrering ved for eksempel erektil dysfunksjon. I det sistnevnte tilfellet må man velge en strap-on dildo med en hul innside. Disse modellene er også perfekt dersom partneren din simpelthen ønsker en "fyldigere" opplevelse under samleie. Strap-ons kan altså brukes av alle og er et spennende sexleketøy som kan åpne en hel ny verden av muligheter. Sjekk ut vårt utvalg og finn en strap-on som passer deg og dine behov!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen