Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sexmøbler & Sengetøy

You2toys
Lakk Lakan
kr 299
Liberator
Flip-ramp
kr 2 295
Liberator
Jaz - Blue
kr 995

Sexmøbler gi deg nye muligheter til nye og bedre seksuelle stillinger. Liberator er den ledende merkevaren på sexmøbler og kommer i en rekke varianter, mange av dem så subtile at de kan stå fremme selv når de ikke brukes. Hos oss finner du alt fra sexputer og benker til luksuriøse sjeselonger som er designet for å gjøre sexlivet deres både bedre og mer komfortabelt. Et sexmøbel kan hjelpe dere å blåse nytt liv i gamle posisjoner eller være et herlig hjelpemiddel når dere vil eksperimentere med nye stillinger. Sexmøbler kan forbedre deres sexstillinger for å gi en dypere penetrering og en mer tilfredsstillende nytelse. I denne kategorien finner du også et utvalg av sengetøy perfekt for våte og frekke sexleker. Sjekk ut vårt sortiment av sexmøbler og sengetøy!

Våre sexmøbler

Det finnes ulike sexmøbler som kan være med på å skape en mer komfortabel og tilfredsstillende sexstilling. Sexputer er formet som en rampe og finnes både i oppblåsbare og ikke oppblåsbare varianter. Det skrå og komfortable designet gjør det mulig å slappe av i alle posisjoner uten fare for å gli av og muliggjør en bedre vinkel for dypere penetrasjon. Større sexmøbler formet som benker tillater i likhet med putene også smidige bevegelser for å ta sexen til et helt nytt nivå, men er ofte utformet med innebygde D-ringer som gjør at man kan feste håndjern eller tau. Perfekt for vågale eksperimenter og kinky rollespill! Vi har også store og virkelig luksuriøse sjeselonger som ser ut som helt vanlige møbler. Disse gir dere et hav av muligheter og har et ergonomisk design for å sørge for optimal komfort. En sjeselong bringer eleganse til alle rom, men når lysten faller på blir den til et vilt erotisk verktøy for nytelse på bare noen øyeblikk!

Sengetøy for våte sexleker

Dersom dere liker deilige og klissete leker med oljer eller andre væsker er et lakklaken eller vinyllaken perfekt for dere! Med et sexlaken kan dere eksperimentere og kose dere med massasjeoljer eller glidemidler uten å bekymre dere for flekker. Vask enkelt av alt søl med en klut etter bruk! Vi har også spesialdesignede sengetepper som suger opp glidemiddel, kremer, massasjeoljer og kroppsvæsker. Teppet er perfekt for våte sexleker og absorberer alle rester etter sex! Disse sengeteppene kan maskinvaskes.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen