Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bedre Sexstillinger

Liberator
Flip-ramp
kr 2 295
Liberator
Jaz - Blue
kr 995

De fleste av oss har opplevd at sex til tider kan bli ubehagelig. Sex er ofte noe som skjer spontant, og midt i all lidenskapen er det lett å glemme av kjedelige ting som komfort. Det skal ikke mye til før man får vondt i både knær, armer eller rygg, og dette kan fort sette en demper på humøret. Unngår dere visse stillinger fordi dere vet at det kan bli ubehagelig for en av dere? Eller ønsker dere kanskje å utforske nye, spennende sexstillinger? Da har dere kommet til rett sted! En sexslynge, sexpute eller et sexmøbel kan hjelpe dere å blåse nytt liv i gamle posisjoner eller være et herlig hjelpemiddel når dere vil eksperimentere med nye stillinger. De kan forbedre deres sexstillinger for å gi en dypere penetrering og en mer tilfredsstillende nytelse. Sjekk ut vårt sortiment av produkter for bedre sexstillinger!

Våre produkter for en bedre sexstilling

Det finnes ulike produkter som kan være med på å skape en mer komfortabel og tilfredsstillende sexstilling. Hos oss finner du alt fra ramper og benker til store sjeselonger som er designet for å gjøre sexlivet deres både bedre og mer behagelig. Sexputer er formet som en rampe og finnes både i oppblåsbare og ikke oppblåsbare varianter. Det skrå og komfortable designet gjør det mulig å slappe av i alle posisjoner uten fare for å gli av og muliggjør en bedre vinkel for dypere penetrasjon. Større sexmøbler formet som benker tillater i likhet med putene også smidige bevegelser for å ta sexen til et helt nytt nivå, men er ofte utformet med innebygde D-ringer som gjør at man kan feste håndjern eller tau. Perfekt for vågale eksperimenter og kinky rollespill! Vi har også store og virkelig luksuriøse sjeselonger som ser ut som helt vanlige møbler. Disse gir dere et hav av muligheter og har et ergonomisk design for å sørge for optimal komfort. En sjeselong bringer eleganse til alle rom, men når lysten faller på blir den til et vilt erotisk verktøy for nytelse på bare noen øyeblikk!

Burde jeg skaffe meg et sexmøbel?

Ja! Produktene i denne kategorien vil ikke bare gi mer komfort og spenning til gamle posisjoner, de lar deg også utforske stillinger som du kanskje ikke engang har hørt om tidligere. Dersom du er en nysgjerrig sjel som liker å prøve nye ting og aldri vil at ditt sexliv skal bli kjedelig, synes vi definitivt du skal investere i en sexpute, sexslynge eller et sexmøbel. Produktene lover dypere og enklere penetrasjon og G-punktstimulering samtidig som de gir ekstra støtte og komfort. Med former som tillater smidige bevegelser kommer våre produkter til å ta sexen til et helt nytt nivå!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen