Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Prostatastimulatorer

Rocks-off
Butt Quiver
kr 349
Evolved
Twisted Rimmer
kr 895
Lelo
Earl Silver
kr 8 995

Mannens prostata blir også ofte kalt for mannens P-punkt eller mannens klitoris. Å massere og stimulere prostata kan øke den seksuelle nytelsen for menn og føre til utrolige seksuelle opplevelser, spesielt i kombinasjon med stimulering av penis ved onani eller oralsex. Dersom du aldri tidligere har opplevd denne typen stimulering og orgasme, synes vi det er på tide å gi det en sjanse! Bla deg gjennom vårt store utvalg av prostatastimulatorer og prostatavibratorer og finn det perfekte leketøyet for deg.

Hvordan bruker man en prostatastimulator?

Et prostataleketøy er utformet for å stimulere mannens prostata, også kjent som mannens P-punkt. Dette punktet har en rund form og ligger ca. 4-8 centimeter inn i endetarmen når du trykker i retning magen. Området er svært erogent, og korrekt stimulering kan skape dype og intense orgasmer. Prostatastimulatorer har en unik form som er designet for å nå og stimulere dette spesielle punktet. Leketøyet føres inn i anus og opp mot prostataen. Dersom du ikke er sikker på hvor P-punktet ditt ligger kan det være en god idé å forsøke å lokalisere det med en finger først. Punktet er hardere enn området rundt og kan kjennes ut som en valnøtt. Stimuler prostataen ved å bevege leketøyet i små sirkler eller ved å legge et jevnt press på det. Dersom du bruker en prostatavibrator lar du den hvile mot prostata mens den sender deilige vibrasjoner til dette utrolige nytelsespunktet. Husk å bruke glidemiddel!

Finnes det ulike typer prostatastimulatorer?

Prostatastimulatorer finnes i mange ulike design med forskjellige farger, størrelser og former. Du kan velge mellom prostatastimulatorer med vibrasjoner (en såkalt prostatavibrator), eller et prostataleketøy uten vibrasjoner. Felles for alle er at de er formet for å treffe P-punktet og skape intense sensasjoner som kan resultere i fantastiske orgasmer. Hos oss finner du både prostatastimulatorer som er formet som klassiske rette staver eller vibratorer, og prostatastimulatorer med en u-form. Sistnevnte er designet for å stimulere andre områder i tillegg til P-punktet. Disse bøyde prostatastimulatorene og prostatavibratorene masserer også perineum (mellomkjøttet) og de følsomme nerveendene rundt anus. Ønsker du å forsterke din ereksjon samtidig som du nyter deilig anal stimulering kan vi anbefale en kombinert prostatastimulator og penisring. Uansett hvilket leketøy du velger for prostatastimulering vil det åpne en helt ny verden av nytelse!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender