Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Penispumper

Bad Kitty
Macho Pump
kr 499

En penispumpe er et fantastisk sexleketøy, men også det perfekte hjelpemiddelet dersom du opplever ereksjonsproblemer. Øk både din størrelse og din selvtillit med en penispumpe. Se hvordan penisen din vokser seg større og tykkere etterhvert som vakuumet i pumpen øker, helt til du oppnår resultatet du vil ha. En penispumpe skaper et blowjob-lignende sug og sørger for steinharde ereksjoner som varer og varer.

Hvordan fungerer en penispumpe?

Penispumper fungerer ved å trekke blod inn i penis ved hjelp av vakuum. Pumpen lager en perfekt forsegling mot huden og skaper et kraftfullt vakuum inne i kammeret. Når luften pumpes ut av sylinderen øker blodgjennomstrømningen til penis og vevet utvider seg og ereksjon oppnås. Penispumpen vil hjelpe deg å forbedre din størrelse og kvaliteten på din ereksjon samtidig som den gir deg en generell selvsikkerhetsboost. Du vil oppleve økt penisstørrelse i både tykkelse og lengde og mer kraft. Takket være quick-release ventilen kan du enkelt slippe trykket for en trygg og komfortabel opplevelse.

Finnes det ulike typer penispumper?

I vårt sortiment finner du både enkle penispumper for nybegynnere og mer avanserte pumper for erfarne brukere. Vi har penispumper med pumpeball, pumpehåndtak og elektriske penispumper som skaper vakuum automatisk med et enkelt knappetrykk. Ønsker du en hands-free opplevelse som lar deg bruke hendene dine til andre ting mens pumpen tar seg av din nytelse, er en av våre elektriske Be Legendary-penispumper et godt valg. Mange av våre penispumper har også gjennomsiktige sylindre som gjør at du kan se mens din penis vokser seg større. Noen penispumper har til og med en måleskala som lar deg måle resultatet! Du kan velge om du ønsker en tradisjonell penispumpe som bruker luft til å skape vakuum, eller en av BathMate sine populære penispumer som bruker vann til å skape vakuum.

Hvilken penispumpe burde jeg velge?

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge en penispumpe når det finnes så mange alternativer. Dersom du ikke er nærmere noe svar etter å ha bladd deg gjennom vårt utvalg hjelper vi deg gjerne! Kontakt vår kundeservice på info@vuxen.no så vil vi sammen finne den perfekte penispumpen for deg!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
Totalt inkl. skatt
Til kassen