Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Penishylser

Love To Love
Power Up!
kr 99
Marc Dorcel
Mr Orgasm
kr 159
You2toys
Double Lover
kr 489
You2toys
Penis Sleeve
kr 139
Shots
Ribbed Cockcage
kr 199

Drømmer du om en større penis? En penishylse er det mannlige sexleketøyet som øker både din lengde og din omkrets og helt enkelt gir deg en superpenis! En penishylse gir både deg og din partner muligheten til å realisere deres drømmer. I tillegg til å gi deg en større penis kan en penishylse være et fantastisk verktøy dersom dere ønsker å forlenge samleiet. De fleste penishylser er laget av et tykt material som minsker mannens følsomhet. Dette er en fordel dersom du har lyst til å holde ut litt lenger i sengehalmen. Observer at en penishylse ikke har noen preventiv funksjon og ikke fungerer som et kondom.

Skaff deg en penishylse og bli en superhelt i senga!

En penishylse kan gjøre penis både lengre og tykkere, og dermed øke nytelsen for begge under samleie og krydre opp ting på soverommet. Mange penishylser er utstyrt med deilige mønstre med knopper og kilere for å gi partneren din maksimal stimulering under penetrasjon. Noen penishylser har til og med teksturer på innsiden så du også kan nyte ekstra sensasjoner! Dersom du ønsker en naturtro opplevelse har vi penishylser med herlige skaft som føles som ekte hud og med et realistisk design med synlige blodårer.

Som med de fleste sexleketøy har produsenter funnet ut av vibrasjoner er nøkkelen til suksess, og det burde derfor ikke komme som noen stor overraskelse at det også finnes penishylser som kan levere deilige vibrasjoner! Disse penishylsene kommer med en vibrerende bullet som sørger for en helt sensasjonell nytelse. La henne nyte en dypere penetrasjon samtidig som den kraftige bulleten sørger for ekstra stimulering for dere begge. Oppgrader din penis i dag og bli en ekte superhelt i senga!

Bruk og vedlikehold

Påfør glidemiddel inni penishylsen før du setter den på og skyv deretter penis inn. Du burde gli enkelt og komfortabelt inn. De fleste penishylser er fleksible og tilpasser seg din størrelse. Noen hylser kan tilpasses rundt basen med saks for å passe din penis perfekt. Etter bruk rengjør du enkelt penishylsen med såpe og vann. Til desinfeksjon kan en leketøyrens brukes. Har du spørsmål angående penishylser er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@vuxen.no.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen