Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vagina, Klitoris og Brystpumper

Bad Kitty
Pussy Pump
kr 399
Bad Kitty
Nipple Pump
kr 169
You2toys
Clit Sucker
kr 329
You2toys
Vagina Sucker
kr 399
Smile
Labia Sucker
kr 299

I denne kategorien finner du vaginapumper, klitorispumper og brystpumper. Dette er produkter som er designet for å skape et vakuum som øker blodtilførselen til dine erogene soner, noe som gjør at området svulmer opp og sensitiviteten øker. Dersom du ønsker å øke din følsomhet er en vaginapumpe, klitorispumpe eller brystpumpe det perfekte sexleketøyet for deg!

Hvordan bruker man en vagina-, klitoris- eller brystpumpe?

Vaginapumpen, klitorispumpen eller brystpumpen plasseres over ønsket område så den hviler godt mot kroppen. Bruk deretter pumpen til å skape vakuum. Dette øker blodstrømmen til området og gjør at det svulmer opp og blir mer sensitivt. Bruker du en brystpumpe vil du se at brystene dine blir større, mens en vaginapumpe eller klitorispumpe vil gjøre at klitoris og kjønnsleppene dine svulmer opp og blir ekstra følsomme for stimulering. Det finnes også mindre produkter og pumper som er designet for bruk på brystvortene og vil gi deg fantastisk stimulering i tillegg til stive brystvorter. De fleste pumper har en luftventil som gjør at du enkelt og raskt kan minske vakuumet for trygg bruk. Pass på å rengjøre koppene etter bruk med en leketøyrens eller mild såpe for hygienisk bruk.

Økt sensitivitet + vibrasjoner = sant!

Få det meste ut av din opplevelse med en vaginapumpe, klitorispumpe eller brystpumpe som vibrerer. Når du pumper så øker du blodtilførselen til området, noe som gjør deg ekstra følsom for berøring. Om du også legger vibrasjoner til ligningen er det vanskelig å se for seg et annet resultat enn ren nytelse! Den vibrerende bulleten stimulerer deg samtidig som du pumper for ekstra nytelse. Det føles som en elektrisk tunge som slikker og suger deg til ekstase! Bare len deg tilbake og nyt. Med en vaginapumpe, klitorispumpe eller brystpumpe som har pirrende nupper på innsiden kan du legge enda et stimulerende element til opplevelsen. Se igjennom vårt sortiment av pumper og finn den perfekte pumpen for deg i dag!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender