Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sexmaskiner

I denne kategorien finner du vårt sortiment av sexmaskiner. En sexmaskin er større enn tradisjonelle sexleketøy. De stryker, vibrerer og penetrerer for å bringe deg til orgasme ved å stimulere forskjellige deler av kroppen. Sexmaskinene kommer med ulike design, funksjoner og i forskjellige prisklasser. Dersom du er ute etter uovertruffen kraft og effektivitet, finnes det ikke noe bedre alternativ enn en sexmaskin!

Hva er en sexmaskin?

Sexmaskiner er større sexleketøy som sørger for maksimal nytelse med minimal anstrengelse fra din side. Når du bruker andre sexleketøy som for eksempel en vibrator, er det du som styrer penetrasjonene. En sexmaskin derimot, gjør denne jobben for deg. Resultatet er at du ikke blir like fort sliten og at du dessuten får en mer naturtro opplevelse. De fleste sexmaskiner kommer med utskiftbare tilbehør (ofte dildoer i ulike størrelser og former) så du kan tilpasse opplevelsen etter ditt humør. Dette gjør også at sexmaskiner kan brukes av både kvinner og menn siden man ofte kan bytte til et tilbehør for anal stimulering.

Sexmaskiner med ulike funksjoner

I vårt sortiment finner du sexmaskiner i forskjellige utførelser. Noen er spesielt designet for å ris, andre leverer intense vibrasjoner til dine mest intime punkter, og noen støter inn og ut av deg og lar deg nyte forskjellige posisjoner. Du kan kontrollere hastigheten, hvordan den skal penetrere deg, akkurat hvilket punkt den skal treffe og mer, avhengig av modell. En sexmaskin gir deg full kontroll over dine seksuelle opplevelser. Det er viktig å huske på at sexmaskiner er større enn tradisjonelle sexleketøy, og mindre diskrete. Det kan være lurt å planlegge hvordan du skal oppbevare den før du går til innkjøp av en sexmaskin. Til tross for dette er det mange fornøyde eiere av sexmaksiner som mener at den ekstra kraften er verdt det. Fra kraftige seksuelle opplevelser når som helst, til grenseløs utholdenhet – en sexmaskin vil gi deg en opplevelse du sent vil glemme!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen