Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vibrerende Egg & Bulletvibrator

You2toys
Love Shuttle
kr 699

I denne kategorien finner du vibrerende egg og bulletvibratorer. Disse produktene er designet for intern eller ekstern punktstimulering av dine erogene og intime soner ved hjelp av vibrasjoner. Vibrerende egg og bulletvibratorer kan brukes av både kvinner og menn og er et hjelpemiddel som med fordel kan brukes under parsex for en mer spennende opplevelse! Mange vibrerende egg og bulletvibratorer kommer med en fjernkontroll som gjør det enkelt for deg selv – eller din partner – å styre stimuleringen.

Intern stimulering, ekstern stimulering og punktstimulering?

Vibrerende egg og bulletvibratorer er (som navnet tilsier) formet som egg eller kuler som på grunn av sin form og størrelse kan føres inn i vagina eller anus for intern stimulering - perfekt for både nytelse og kegeløvelser! Derimot så finnes det også større eggeformede produkter som ikke er designet for dette, men som skal stimulere eksterne erogene punkter. Og da snakker vi ikke bare om intime områder, men også resten av kroppen! Vibrerende egg og bulletvibratorer er erotiske sexleketøy som er designet for å være diskrete og kompakte for mer nøyaktig stimulering. De er perfekt for forspill og masturbasjon: legg dem mot klitoris, før dem inn i deg eller stryk dem over kroppen din. Bruk ditt vibrerende egg eller din bulletvibrator med et glidemiddel for en ekstra deilig opplevelse.

Perfekt for frekke parleker!

Legg kraften og kontrollen i din partners hender med et vibrerende egg med fjernkontroll. Perfekt for parleker! Disse frekke leketøyene lar partneren din ta kontroll. Vibrerende egg og kuler som har en fjernkontroll eller kan styres via en app er perfekt for diskret nytelse når du er på farta. Bruk den når dere er ute på byen eller når dere er på en romantisk date for å gjøre kvelden enda mer spennende. For alenestunder; legg deg tilbake og slapp av mens fjernkontrollen gir deg full kontroll ved fingertuppene. Gjør arbeidsdagen, shoppingturen eller middagsavtalen din enda mer spennende med våre vibrerende egg og bulletvibratorer - bare sørg for å ikke la ansiktet ditt avsløre deg. Disse diskrete leketøyene kommer i mange forskjellige stiler, så uansett om du er på jakt etter noe som gir deg intern eller ekstern stimulering, har fjernkontroll eller ikke, så har vi noe for deg. Nyt den luksuriøse stimuleringen fra en av våre bulletvibratorer eller vibrerende egg med eller uten fjernkontroll!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen