Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.
På lager for umiddelbar levering
SATISFYER PRO 3 VIBRATION
2 anmeldelser
kr 399
Veiledende priskr 599(-33%)
  • Stimulerer klitoris
  • 10 vibrasjonsprogram
  • Hudvennlig silikonmaterial
  • 11 stille Air Pressure stimulasjonsprogram
  • Stille vibrasjoner
  • Lett å rengjøre
Les mer om produktet
Diskret levering100 dagers returpolitikk1 års garanti
Bestill før 14 så sendes bestillingen samme dag!

Produktbeskrivelse

Opplev spektakulær klitorisstimulering med trykkbølger og vibrasjon!

Med den nye Satisfyer Pro 3-vibratoren går dine fuktigste drømmer i oppfyllelse: Som etterfølgeren til de verdensomspennende populære Satisfyer trykkbølge-vibratorene, kommer den med et nytt design og ekstra vibrasjonsfunksjon. Den kombinerer intensiv, berøringsfri klitorisstimulasjon gjennom trykkbølger med et sensuelt, vibrerende hode.

Inne i den myke silikonringen veksles det mellom sug- og trykkpulser i 11 intensiteter for en oralsex-lignende følelseseksplosjon. Samtidig masserer ringen området rundt klitoris med 10 forskjellige pirrende vibrasjonsnivåer. De to funksjonene kan kontrolleres separat, slik at du totalt kan oppdage 110 kombinasjonsalternativer. Uansett hvilke instillinger du velger er uforglemmelige orgasmer garantert! Hodet, laget av hudvennlig silikon, har også blitt optimalisert og er nå større og bredere så den omfavner din klitoris mer effektivt.

HURTIGFAKTA

Detaljer

Vanntett
Ja
Drifts
Oppladbar
Giftfri
SKU
SATPRO3

anmeldelser2

Tina
Jeg er SÅ misfornøyd!!! Når jeg leser bruksanvisningen ser det ut til at den ikke kan brukes hvis du er intimpiercet. Med mindre du fjerner piercingen. Alle som er intimpiercet (klitten) vet at dette ikke bare er noe du gjør uten videre, fordi det er ekstremt vanskelig å sette piercingen tilbake inn. Det er veldig irriterende at denne informasjonen bare står i de medfølgende instruksjonene og ikke på nettstedet, fordi det er umulig å returnere den nå som jeg har åpnet den. Det her er en ordentlig bommert, Vuxen!
laget2020-02-16
Frk Fryd
Dette er ikke annet enn en ordinær kilende vibrator... Satisfyer pro3 har mye bedre "suge-effekt" og er billigere. Har hatt denne i 3 dager nå og er ikke i nærheten av en nytelse eller orgasme. Stor skuffelse!! Laderen som følger sitter heller ikke godt på produktet da tyngdepunktet på vibratoren er på samme side som magnetene.
laget2020-02-03

GJØR DET AWESOME!

Relaterte produkter

DU ER VERDT BEDRE SEX!
din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen