Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Klitorisvibratorer

-54%
Satisfyer
Satisfyer Pro 2 Next Generation
kr 275kr 599
Yellooh
The Perfect Mini Vibe - Pink
kr 199
Yellooh
The Perfect Mini Vibe - Black
kr 199
Womanizer
Starlet 2 - Red
kr 695
Kampanje
Yellooh
The Perfect Finger Vibe
kr 349
-42%
Satisfyer
Satisfyer Pro 2 Vibration
kr 349kr 599
Womanizer
Starlet 2 - Blue
kr 695
-45%
Satisfyer
Satisfyer Pro Plus Vibration
kr 349kr 629
Yellooh
The Vibrating Ooh! Toy-set
kr 599
Yellooh
Linus - Mr Feelgood
kr 279
-26%
Satisfyer
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
kr 595kr 799
Fun Factory
Be One - Vibrator For Par
kr 695
Passion By Sweden
Dolfinger 2
kr 299
We Vibe
Unite Parvibrator
kr 890
Smile
Lila Fingervibrator
kr 229
-33%
Satisfyer
Satisfyer Pro 3 Vibration
kr 399kr 599
Lelo
Sona - Black
kr 629
-4%
Womanizer
Womanizer Classic Klitorisstimulator
kr 1 245kr 1 295
You2toys
Clit Stimulation Deluxe
kr 329
Doxy
Wand Massager - Black
kr 995

Det meste som vibrerer kan brukes til å stimulere klitoris. I denne kategorien har vi samlet vibratorer som er spesielt designet for klitorisstimulering. De fleste kvinner behøver klitorisstimulering for å oppnå orgasme, og vi mener at enhver kvinne burde eie en klitorisvibrator. En klitorisvibrator kan brukes alene eller sammen med en partner for å oppnå orgasme, eller som en del av forspillet for å gjøre sexlivet deres mer spennende dersom du er i et parforhold. Klitorisvibratoren er også perfekt for punktstimulering av andre erogene soner på kroppen, ikke bare underlivet! Mulighetene er så og si uendelige, men det viktigste er at du finner en klitorisvibrator som gir deg stimuleringen, hastigheten og intensiteten som du behøver for å nå orgasme.

Hva er egentlig klitoris?

Klitoris er det mest følsomme området i kvinnens erogene sone og har hele 8000 nervender! Til sammenligning har penis omtrent 4000 nerveender. Da er det ikke rart at de fleste kvinner lettere når orgasme ved klitorisstimulering enn ved stimulering av andre deler av kroppen! Visste du dessuten at det eneste formålet til klitoris er å gi nytelse? Ved opphisselse og seksuell stimulering fra for eksempel en klitorisvibrator svulmer klitoris opp, akkurat på samme måte som mannens penis. Ved riktig stimulering er veien derfra videre til orgasme kort!

Våre klitorisvibratorer

I vårt sortiment finner du klitorisvibratorer i alle mulige størrelser, design og farger. Selv en klassisk rett vibrator er svært effektiv for stimulering av klitoris, men i vårt utvalg finner du mye mer enn som så! Vi har klitorisvibratorer for enhver situasjon og anledning. Hos oss finner du diskrete minivibratorer som passer fint i veska for når du er på farten, små vibratorer du trer på fingeren som er perfekt for både klitoris- og annen punkstimulering, klitorisvibratorer som sender deilige lufttrykksbølger gjennom klitoris og større massasjestaver for de som ønsker ordentlig kraftige vibrasjoner.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender