Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Slik planlegger du en romantisk aften

Kanskje planlegger du en romantisk kveld for å feire et jubileum, kanskje dere fortsatt bare dater, eller kanskje du helt enkelt ønsker å få partneren din til å føle seg som den mest spesielle personen i hele verden? Her kommer vi med våre tips for en vellykket romantisk aften!

Planlegging

Selv om man ikke kan planlegge været eller akkurat hvordan kvelden kommer til å gå til punkt og prikke, så kan man til en viss grad planlegge kvelden ut i fra hvilke scenario du synes er sannsynlige. Ha i hvert fall en idé for hvordan du ønsker det skal starte og slutte. Hvem sitt sted går dere for eksempel til dersom dere begge blir revet med i løpet av kvelden og ønsker å ta ting et steg videre? Dersom du har tenkt over og delvis planlagt slike små detaljer så kan kvelden gå mye enklere.

Planlegging og logistikk er spesielt viktig dersom dere skal reservere bord på en restaurant eller om dere skal på kino. Men ikke vær for spesifikk om detaljene, spesielt ikke hvis daten din har for vane å la deg vente. Bare juster og tilpass deg situasjonen. Hvis hun eller han for eksempel er sen, kan du sende en melding om at det kanskje er bedre å bestille mat hjem så daten din ikke trenger å skynde seg.

Sexy fingermat

En kveld full av romantikk er ikke komplett uten næring. Men middag trenger ikke å være en formell affære på en restaurant med fullt av andre mennesker for at det skal være romantisk. Du kan spise middag hjemme, i sofaen og uten redskaper. Trikset er å bestille eller lage fingermat som du kan dele med partneren din. Sørg for å gjøre klar maten på forhånd slik at den er klar når daten din kommer.

Hvis matlaging ikke er din sterke side, kan du gå for noe så enkelt som potetgull og dipp. Selv om det er romantisk å tilby potetgull med hendene, er det ikke så romantisk å måtte tørke fingrene på en servitett hvert andre sekund. Se om du kan finne et potetgull som ikke griser så mye.

Forbered deg på sex

Selv om dere nettopp har begynt å date skader det ikke å håpe på at ting ender på soverommet når kvelden er omme. Dette betyr at du må forberede soverommet for det som eventuelt kan komme til å skje der. Rengjør laken, legg skittentøy på sin rette plass og sørg for at rommet ditt lukter fantastisk - alle disse tingene vil gjøre underverker for sexen du skal ha den kvelden. Legg noen få kondomer i nærheten av sengen, i tilfelle du tar av buksene før du får kondomene ut av lommen.

 

Lykke til! 

Matilda
Matilda er Oslojenta som har funnet kjærligheten og bosatt seg i Nordens Paris. Når hun ikke skriver artikler for Vuxen Magazine har hun fullt opp med lille Elvin.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen