Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Singellivet gir bedre helse

Er du, som mange andre i vårt langstrakte land, singel og ulykkelig? Kanskje er du nylig singel og kjenner deg litt fortapt? Eller så kanskje du bare ikke har funnet "the one" enda. Uansett når og hvordan du ble singel så finnes det ingen grunn til å deppe. Det er på tid å begynne å nyte ditt liv!

Single lever sunnere

Det finnes mange grunner til å ikke sitte hjemme fremfor TVen med iskremen i fanget. Studier viser at singellivet faktisk er bra for oss, og at single helt enkelt lever sunnere. Blant annet så trener man mer om man er singel enn om man er i et forhold. Dette tror man har å gjøre med at den som er i et forhold legger mer tid på familieliv og den slags, mens en som er singel har mer egentid å legge på det han eller hun selv vil, for eksempel trening. Søvnen er også bedre som singel. Når du sover alene behøver du ikke bli forstyrret av noen andres bevegelser, snorking eller prat i søvne. Også den psykiske helsen skal være bedre for de som lever alene, og har å gjøre med at single er mer selvstendige enn de som lever i et forhold. Livsvalg og følelser behøver ikke styres etter noen andre, du har selv kontroll over ditt eget liv.

Ingen kompromisser eller tomme løfter

Singellivet er ikke bare sunnere, det kan også være utrolig deilig. Det finnes en hel del ting som gjør at singellivet mange ganger vinner over forholdet. Du føler frihet ettersom du ikke behøver legge opp ditt liv etter noen andres behov. Vil du dra på en spontanreise i helgen? Eller er du sugen på å gå ut og feste hele natten lang? Det er du som bestemmer! Du behøver aldri kompromissere om noe og du behøver aldri forklare deg. Du slipper dessuten å bli skuffet. Si adjø til tomme løfter og ord som ikke betyr noe. Det beste av alt er nok at du kan være egoistisk, men med god samvittighet.

Det føles litt bedre nå eller hva, dette med sivilstatusen? Å være singel behøver ikke være noe negativt eller vanskelig hele tiden. Dagens moderne samfunn oppmuntrer til selvstendighet, så utnytt dette og lev livet ditt akkurat som du ønsker å leve det. Senere, om den rette plutselig skulle dukke opp, så er det jo ikke noe man takker nei til, men da vet du at du har utnyttet din egen tid og forhåpentligvis har du funnet ut hvem du er og hva du vil i livet.

Eric
Elsker ekstremsport og er alltid på jakt etter neste adrenalinkick! Når han ikke er ute på eventyr frilanser han som skribent for Vuxen Magazine.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen