Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sexlivet etter 50+

Hvem sier at man slutter å ha sex etter 50+? Ikke vi i hvert fall! Vi vil heller påstå at sex burde være en del av livet uansett alder, men at ting muligens kan endres med alderen og skape utfordringer for sexlivet. Noen påstår også at sexlivet blir bedre med alderen fordi de tidligere usikkerhetene man hadde ikke lenger påvirker dere. Det handler mer om å nyte sexen enn hvordan man ser ut, hvordan man lukter eller om man gjøre noe "feil".

Etter en viss alder opplever menn redusert sædproduksjon, kortere orgasmer og forsinket ereksjon. For kvinner kan det handle om redusert østrogen som kan føre til tørrhet i skjeden og mindre følsomhet. Med mindre følsomhet mener vi at man ikke blir like lett opphisset og derfor kan miste sexlysten. Heldigvis finnes det forskjellige hjelpemidler for å stimulere og øke sexlysten!

Her kommer noen tips for hvordan man kan forbedre sexlivet etter 50+.

 • Onanere
  Å gi seg selv tid til å onanere er like viktig uansett om du er 25-30 eller 50+. Forskjellen er at kroppen ikke er den samme som for 20 år siden. Gi deg selv tid, og berør deg selv kjærlig og med nysgjerrighet. Dette kan føre til at du finner nye erogene soner. Du vil også bli kjent med den nye opphisselsessyklusen din og hva som faktisk gjør deg opphisset.
 • Glidemiddel
  Etter overgangsalderen er glidemiddel en kvinnes beste venn. Det er absolutt ingenting å skamme seg over! Det handler rett og slett om hormonnivåer som leder til tørrhet, og vi vet alle at tørr sex ikke er noe særlig. Vi har en mengde ulike glidemidler som man kan bruke under sex, men også gel og kremer som man bruker etter eller før sex.

  For menn er det kanskje ikke tørrhet som er problemet, men heller forsinket ereksjon. I dette tillfellet anbefaler vi å påføre en krem som inneholder Ginkgo-ekstrakt som øker blodsirkulasjonen og gjør penis stivere.
 • Kommunikasjon
  Med kommunikasjon mener vi å prate om akkurat hva som skjer med kroppen din så partneren din kan forstå den reduserte sexlysten. Når man har forstått situasjonen er det enklere å ta tak i problemet. Dersom det handler om forsinket ereksjon eller redusert lyst så finnes det tabletter som "Lust & Energy for Women" og "Lust & Energy for Men" fra RFSU som kan hjelpe dere.

  Noe man ikke skal akseptere er at mengden sex minsker etter en viss alder, for da kan man like gjerne gi opp og det vil vi ikke! Snakk med hverandre så dere kan hjelpe hverandre tilbake opp i salen og bokstavelig talt ri igjen!
 • Leketøy
  Sexleketøy har ingen "best før"-dato og jammen er det bra, for man skal ikke behøve å slutte med leketøy etter en viss alder. Krydre opp sexlivet deres ved å kjøpe et sexleketøy sammen som passer dere begge. Hvorfor ikke Vigor fra GRLPWR? Denne penisringen hjelper mannen med å oppnå en sterkere ereksjon og holde ut lengre samtidig som den stimulerer klitoris. Akkurat som at nye treningsklær kan motivere treningen, kan sexleketøy motivere til mer sex, eller i det minste vekke nysgjerrigheten deres.
Matilda
Matilda er Oslojenta som har funnet kjærligheten og bosatt seg i Nordens Paris. Når hun ikke skriver artikler for Vuxen Magazine har hun fullt opp med lille Elvin.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
 • Kundeservice:
  info@vuxen.no

 • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

 • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
 • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen