Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sex og menstruasjon

Selv om mange seksuelle tabuer har blitt brutt de siste årene, er menstruasjonssex fortsatt en stor en. Men uansett om du er nervøs for å prøve det for første gang eller om du har vært en entusiast i mange år, men fortsatt bekymrer deg for logistikken, er vi her for å fortelle deg: Ikke bekymre deg! Her er våre tips for deilig sex, selv når tante rød er på besøk.

Dra nytte av økt følsomhet

Husk at forventning ofte øker opphisselsen og kan gjøre dine orgasmer enda mer intense. Oversettelse: Unn deg ekstra forspill. Selv om du kanskje ikke er gira på oralsex når du har mensen, kan du veilede partneren din til å bruke tid på å leke med brystvortene dine, kjærtegne innsiden av lårene dine, og blåse forsiktig på klitoris, noe som kan være akkurat den stimuleringen du trenger for å få en mer intens orgasme.

Såp deg inn

Selv om "grisete" sex ofte kan være den hotteste typen sex, kan det å ta en god dusj hjelpe til med å fjerne dine hemninger dersom tanken på sex under menstruasjon gjør deg stressa og selvbevisst. Å ha sex i dusjen eller i badekaret er også en perfekt løsning som definitivt burde prøves! 

Beskytt sengen

Dersom du er bekymret for flekker kan du dekke de vanlige laknene dine med et teppe / håndkle eller noe annet som beskytter samtidig som det er enkelt å vaske etterpå. Det finnes til og med spesielle sengetøy med en overflate som ikke absorberer eventuelle væsker.

Finn fram din kinky side

Dersom du ikke er glad i blod kan du prøve å bruke en øyemaske. Det finnes ikke noe bedre tidspunkt for å utforske andre sanser som lyd og syn på enn når du menstruerer. Du behøver ikke ta det helt ut som i Fifty Shades of Grey med diverse bondageutstyr, bruk helt enkelt t-skjorten din som øyebind mens partneren din holder fast hendene dine og ber deg om å ligge stille. Alle sansene vil økes og dere kan leke med forskjellige sensasjoner. Bit, slikk, bruk neglene – det er helt opp til dere!

Eksperimenter med mindre erogene soner

Det er ok å ikke ønske å ha sex når man har mensen, men det betyr ikke at dere behøver å eliminere all type intim omgang. Det er mange andre måter å skape nytelse på som ikke har noe med samleie å gjøre. Utforsk for eksempel nye erogene soner som dere ikke har lekt med før. Vi snakker om ører, hender, mage – til og med tærne og fotsålene!

Alltid bruk kondom

Selv om livmorhalsen din er lukket mesteparten av tiden, åpnes den under fødsel og når du menstruerer. En av livmorhalsens funksjon er å beskytte livmoren din mot bakterier som kan komme inn i skjeden under samleie, og under menstruasjon øker muligheten for infeksjon. Vi anbefaler deg derfor å alltid bruke kondom ved menstruasjonssex, selv om du er i et fast forhold. Det siste du ønsker er en infeksjon du kunne ha unngått.

Omfavn “prøv alt en gang”-mentaliten

Studier viser at bare 55% av voksne har sex når tante rød er på besøk. Dersom du ikke har prøvd det enda vil du kanskje oppdage at du faktisk liker det. For par som ikke har prøvd menstruasjonssex kan det være en spennende mulighet til å overvinne frykten for det ukjente. Hvem vet? Kanskje du liker det. Og hvis ikke, trenger du aldri gjøre det igjen.

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen