Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sex + graviditet = sant

Det finnes mange fordommer og myter rundt sex og graviditet, som for eksempel redselen for at sex kan skade fosteret. Den frykten kan vi sette strek over med en gang! Fosteret ligger beskyttet i livmoren omgitt av fostervann som absorberer alle mulige støt. Det eneste som kan skje er at du får sammentrekninger, noe som også er ufarlig for fosteret. Den eneste gangen man fraråder samleie under graviditet er hvis det er fare for tidlig fødsel.

Det man imidlertid burde huske på er at den gravide kvinnen kan oppleve økt eller redusert sexlyst, noe som skyldes hormonnivået i kroppen. Det er greit å føle at du har mindre lyst til å ha sex, og da kan det være bra å snakke med partneren din om dette så han eller hun føler seg inkludert i både graviditeten og dine følelser. Dersom du derimot føler mer lyst - ikke vær redd for å vise det!

Her kommer våre tips til gode sexposisjoner for det gravide paret!


ORALSEX

Det absolutt tryggeste under graviditet er oralsex. Eksperimenter og finn det som fungerer for dere. Man kan både gi og motta oralsex i mange ulike posisjoner, og på denne måten kan dere finne det som fungerer for den gravide kvinnen. Stående, liggende eller sittende, det er helt opp til dere!

BAKFRA

En populær stilling er å bli tatt bakfra. På denne måten kan den gravide kvinnen finne en behagelig posisjon stående på alle fire. Du kan øke komforten ved hjelp av puter, tepper eller håndklær. Denne stillingen er veldig behagelig frem til ca. de to siste månedene av graviditeten. Den siste tiden kan magen være ganske tung og fokuset kan havne mer på å beholde balansen enn selve sexen.

LIGGENDE I SKJE

En posisjon som føles veldig intim er skjeen. Den er ikke bare fantastisk fordi den gir full kroppskontakt, men den gjør også ting lettere for den gravide kvinnen. Stillingen øker komforten og gir i tillegg full tilgang til å stimulere klitoris samtidig. Denne posisjonen er best i andre og tredje semester siden den letter trykket rundt magen og den som er gravid lettere kan slappe av og bare nyte akten.

REVERSE COWGIRL

Dette er en god stilling når det føles ubehagelig å få press på magen, som ved for eksempel misjonæren. Du kan justere vekten ved å lene deg mer tilbake og posisjonere armene bak deg for bedre støtte. Her kan partneren din penetrere deg dypt og samtidig stimulere klitoris mens den gravide rir. Denne stillingen fungerer gjennom hele graviditeten og dere unngår trykk på magen.

ANALSEX

Noe som også er gravidsikkert er analsex! Dere kan ha analsex bakfra eller liggende i skje. Noe som er utrolig viktig er å være forsiktig med å gå fra anal til vaginal sex. Dette kan forflytte bakterier som kan komplisere en graviditet. Dette gjelder ikke bare penetrasjon med penis, men også fingre, leketøy eller tunge. Man skal også tenke på å begynne forsiktig med et forspill på 10-15 min og bruke godt med glidemiddel. For å øke sikkerheten kan kondom være en god idé.


Det kan finnes flere ulike posisjoner som fungerer for akkurat dere, og derfor kan det være bra å teste seg frem. Eksperimenter og se på det som en spennende og erotisk oppdagelsesferd med din partner!

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen