Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Så bra er sex for din helse

- Her er 6 grunner til å ha mer sex!

Hvor koselig er det ikke å rulle rundt i sengen med din partner - men visste du at sex dessuten forbedrer din helse? Å ha samleie ofte kan gjøre deg både gladere og mindre stresset. Her er 6 grunner til at du burde ha mer sex!

Bedre humør

Du har vell ikke gått glipp av at sex gjør deg lykkeligere? Når du har samleie frigjør kroppen masse herlige lykkehormoner, blant annet endorfiner. Disse gjør deg gladere, og ditt gode humør kan vare en god stund etterpå - faktisk helt til dagen etter!

Mindre stress

Sex kan også minske stress. Hormonene gjør deg avslappet og tilfredsstilt, noe som gjør at du håndterer stress og påkjenninger bedre. De har også en positiv effekt på ditt blodtrykk.

Forbrenning

Ikke gira på å gå til treningssenteret? Ha sex! Under samleie kan du forbrenne mange kalorier samtidig som du har det moro og deilig sammen med noen du liker.

Bedre immunforsvar

Glem ingefær-shoten eller selleri-smoothien, å booste ditt immunforsvar kan være mye gøyere og enklere enn det. Studier viser at de som har sex ofte har bedre immunforsvar, og unngår lettere forkjølelser og influensa.

Lindrer hodepine

I tillegg til å gjøre deg gladere og mer avslappet kan også hormonene som frigjøres under samleie lindre smerte. Når kroppen slapper av minsker spenningen i musklene. Både hodepine og mensverk kan lindres etter en omgang mellom laknene.

Sterkt hjerte

Sex er bra for hjertet. De dype åndedragene roer ned kroppen og tilfører oksygen til blodet, noe som har en positiv virkning på et av de viktigste organene i kroppen. Dessuten skapes oksytocin og DHEA, stoffer som kan forebygge hjerteproblemer.

Det finnes ganske enkelt en hel del positive ting som kommer fra sex. Fremfor alt tilbringer du en koselig og deilig stund sammen med den du liker. Så ha sex oftere! Gi dere selv tid til å nyte og ta hånd om hverandre. Og glem ikke å kose etterpå - studier viser at kjærtegn og kyss etter samleie gir ytterligere tilfredsstillelse, og øker lysten for mer.

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen