Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Planlegg et vellykket utdrikningslag for brudgommen

Her er tipsene – og tingene – du behøver for en vellykket fest

1. Velg et tema for utdrikningslaget
Utdrikningslag innledes ofte med en kidnapping og senere går det over i aktiviteter, mat og fest. Det er en klar fordel om festen har en rød tråd, og husk å tenke på brudgommens personlighet og interesser når dere planlegger. Men bevar gjerne overraskelsesmomentet.

Det finnes ingenting som sier at brudgommen må fornedres eller at dere må gå på strippeklubb. Tvert om. Det finnes mange andre testosteronfylte alternativ (om det er det dere er ute etter) – her er noen forslag:

Spill inn en plate. Ta med dere brudgommen til et musikkstudio og glem ikke å vise alle resultatet på bryllupsfesten.

Paintball. En perfekt måte å skape fellesskap på. Ingenting forener dere så mye som lengselen etter å slå motstanderlaget.

Bungeejumping. La brudgommen oppleve et ordentlig adrenalinrush.

Øl- eller vinprøving. Noe veldig mange setter pris på.

Gjør en sport sammen. Less is more – spill golf, fotball, basket eller bowle.

Lei jetski. Barnslig moro.

Husk å ikke planlegge en aktivitet som er for farlig. Tenk på at brudgommen snart skal gifte seg og at bryllupsreisen nok ikke blir som den var tenkt om han ender opp med beinbrudd.

2. Velg en dato
Du kommer ikke til å kunne velge en dato som passer alle, så sats heller på et tidspunkt som passer de fleste gjestene. Tenk på at brudgommen har mye å gjøre før bryllupet så det er viktig å ha festen minst to uker før. Om brudgommen har flere venner som må reise langt for å komme kan det være klokt å ha utdrikningslaget enda tidligere, så de ikke behøver å gjøre samme reise to ganger i løpet av en kort periode.

3. Be brudgommen skrive gjestelisten 
Det er tross alt hans fest. Men det betraktes som en vanlig skikk at alle mannlige gjester i bryllupet blir invitert. Utdrikningslaget er en sjanse til å bli kjent med hverandre så stemingen på bryllupet ikke blir så stiv.

4. Ta hensyn til gjestenes budsjett
Alle som kommer på utdrikningslaget bidrar og betaler for festen og aktivitetene – dette gjelder så klart ikke brudgommen. Tenk på at størrelsen på lommebøkene til hans venner er ulik, og respekter dette. Det siste du vil er at noen av hans venner ikke kommer bare fordi de ikke har råd.

Ting du kan gjøre for å holde kostnadene nede:

Bestill aktiviteter og eventuelle reiser i god tid. Jo tidligere jo billigere. Gøye aktiviteter trenger ikke å være dyre: et velforberedt spill, en godt sammensatt Spotify-liste eller å holde en tale er alle ting som er gratis.

5. Ikke planlegg for mange aktiviteter
For mange punkter på dagsordenen kan resultere i et totalt antiklimaks der samtlige er helt ferdige allerede klokken åtte på kvelden. Se til å legge inn tid til avslapping mellom aktivitetene så dere får en sjanse til å innhente dere.

6. Send ut innbydelser
For at brudgommens venner skal kunne planlegge er det bra om du sender ut innbydelsene så tidlig som mulig. Hvordan innbydelsen skal sendes ut kommer an på hvor formell festen er. Om det er et formelt arrangement så send invitasjonen med brev i posten på kvalitetspapir. Om det skal være en mer avslappet sammenkomst så funker en telefonsamtale, e-post eller Facebook-invitasjon like bra.

Ikke glem å inkludere festdetaljene – navnet på brudgommen, dato, tid, sted og din kontaktinformasjon. Alle detaljene om dagen og kvelden burde også oppgis: som møteplass, om de behøver ta med seg klesbytte og informasjon om hvor mye alle skal betale og til hvem. Det skader heller ikke om du tar deg friheten til å roaste festens hovedperson med noen kreative rader.

7. Oppmuntre gjestene til å holde tale
Middagen er et perfekt tidspunkt for å roaste brudgommen. Talen må gjerne være morsom, kort og – om du kan – formidle noen visdomsord. Det er her du har sjansen til å si ting som ikke hører hjemme i en bryllupstale.

8. Skaff partyrekvisitter
Satser dere på et uformelt utdrikningslag så hører definitivt partyrekvisitter til. De er enkle og morsomme innslag som dessuten kan fungere som en icebreaker og styrke fellesskapet. Ølspill, falske politiskilt ("Official Boob Inspector") og artig undertøy er noen godbiter fra vårt utvalg. Perfekt for å dra i gang festen!

9. Lei en sjåfør for kvelden...
Hva er egentlig et utdrikningslag med lav promille? Selv om dere ikke har flere pit-stops planlagt under kvelden så behøver dere garantert en edru sjåfør. Ikke deleger dette til noen av gjestene, men lei heller en sjåfør og la utdrikningslaget fortsette på en partybuss, i en limousine eller en minivan.

10. ...og en fotograf
Det kan godt hende at alle har det alt for moro til å huske å ta bilder. For at din venn skal ha minner fra festen – vi snakker dobbel betydning her – kan det være klokt å ta inn en fotograf. Hvis dere har råd: lei inn en fotograf som tar fine bilder. Har dere ikke råd: deleger fotograferingsansvaret til en av gjestene som ikke er kjent for sin notoriske drikking.

Eric
Eric elsker ekstremsport og er alltid på jakt etter neste adrenalinkick! Når han ikke er ute på eventyr frilanser han som skribent for Vuxen Magazine.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen