Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Opplev bedre og sterkere orgasmer med “edging”

Hvem ønsker seg vell ikke mer intense og eksplosive orgasmer? Man trenger ikke fancy posisjoner for å oppnå fantastiske orgasmer. Selv om vi alle er forskjellige så vil de fleste elske dette lille trikset som heter "edging". Les videre for å oppdage denne spennende teknikken!

Hva er edging?

Edging er en seksuell teknikk der du stimulerer deg selv eller din partner til det punktet der de nesten når orgasme. Når du merker at orgasmen ikke er langt unna tar du en pause, før du starter på nytt igjen. Det du gjør er altså enkelt forklart å forlenge tiden før orgasme ved å pause stimuleringen rett før du eller partneren din oppnår orgasme. Tanken er å komme så nær klimaks som mulig uten å faktisk komme. Denne prosessen kan gjentas flere ganger helt til personen er klar for å nå orgasme. 

Hvorfor prøve edging?

Den store fordelen med denne teknikken er at du vil oppleve et klimaks som føles mye sterkere og kraftigere enn en tradisjonell orgasme. Men dette er ikke den eneste belønningen! Edging kan gjøre flere underverker for din seksuelle opplevelse. Edging handler ikke bare om orgasmer, men også om tillit og maktdynamikk. Det kan gi deg nytelse, men det kan også bringe deg nærmere en partner og hjelpe deg med å bli kjent med kroppens terskel for forskjellige typer stimulering. Edging kan også hjelpe mot problemer man har rundt klimaks; fra vansker med å nå orgasme til prematur ejakulasjon. Ved å praktisere edging kan du både lære hva som får deg til å nå klimaks, og hvordan du kan kontrollere orgasmene dine så du ikke kommer for tidlig.

Hvordan gjør man det?

Det første du burde gjøre er å ta en prat med din partner. Forklar han eller henne hva det går ut på, hvorfor du vil prøve edging og hvilke positive effekter du tror det kan ha for deg eller dere. Dersom du er alene, bruk et øyeblikk på å virkelig komme i kontakt med deg selv før du setter i gang.

Når du eller dere er klare er det viktig å begynne med avslapningsteknikker for å roe ned nervesystemet. Dette vil hjelpe deg med å opprettholde bevisstheten rundt kroppen din og bli mer oppmerksom på sensasjonene du opplever og oppdage når du begynner å nærme deg orgasme. Fokuser på nytelsen mens du prøver å slappe av i musklene du ikke bruker aktivt. Deretter handler det om å ta deg selv til randen av orgasme – men ikke så nært at du ved et uhell ender opp med å komme. Du skal ikke nå "the point of no return". Når du kommer for nært, stopp. Pust dypt med magen i minst 30 sekunder før du eller dere fortsetter med stimuleringen. Gjenta denne prosessen så mange ganger du/dere vil helt til du til slutt velger å gi deg hen til belønningen du har ventet på; en intens orgasme som vil rock your world!

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen