Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Noen av de beste sexleketøyene for menn

Sexleketøy er definitivt ikke bare for kvinner. Nytelsesprodukter for menn har kommet langt, og nå er det enkelt å fylle nattbordskuffen din med sleeves, penisringer, butt plugs og mye mer. Utforsk din seksualitet og utvid dine horisonter. I 2020 fortjener vi alle litt ekstra moro, eller hva? Her er noen av de beste sexleketøyene for menn!

SATISFYER MEN HEAT VIBRATION

Dette leketøyet er seriøst revolusjonerende. Leketøyet er designet for å perfekt etterligne den indre kroppstemperaturen for å gi en så realistisk følelse som mulig. Du kan justere varmen med tre ulike nivåer opp til 40℃. Den deilige varmen i den myke innsiden kombinert med leketøyets vibrasjoner kommer til å gjøre deg gal av opphisselse!

TENGA EGG

Disse sleeves fra Tenga kommer i en eggeformet beholder og alle har en unik struktur. Du kan kjøpe eggene separat eller i en forpakning på 6 (som en kartong med egg). Eggene er helt lukket i ene enden og har et mønster som dekker og stimulerer hele penisen. Disse små skjønnhetene er elastiske, perfekte på reisen og passer alle!

PULSE III DUO PENIS VIBRATOR - PRISVINNER

PULSE er patentert over hele verden og er en av verdens mest kraftige og effektive stimulatorer for menn som noensinne er produsert. En prisbelønt stimulator for menn som kan brukes i slapp eller erekt tilstand. Et handsfree leketøy for par, båret av han, verdsatt av begge. Oppladbar med USB-kabel.

A.I. BLOWJOB PREMIUM LEKETØY

Dersom du er på jakt etter den beste blowjob-maskinen i hele verden, kan du slutte å lete nå! Autoblow A.I. er resultatet av å ha analysert 1000 timer med blowjob-videoer for å forstå bevegelsene som brukes under en ekte avsuging. Velg mellom 10 forskjellige moduser, 10 hastigheter per modus og bruk knappen på siden for å stoppe avsugingen når som helst for å forlenge nytelsen. Enkel å rengjøre, gjenbrukbar og fungerer for alle penisstørrelser!

MANTA - VIBRERENDE STROKER FOR PAR

Du vet ikke hva du har gått glipp av før nå! Dette fantastiske leketøyet er oppladbart og 100% vanntett. Det er stillegående, diskret, og laget av kroppssikre materialer, fri for ftalater. Manta er et allsidig produkt. Den er enkel å holde mellom kroppene deres under sex, og lar dere begge nyte herlige vibrasjoner. Den gjør en vanlig blowjob til en enda mer spennende og kilende opplevelse, og sporene gjør at glidemiddelet fordeles jevnt - noe som gjør den perfekt også for dine egne intime øyeblikk.

LELO HUGO - PREMIUM PROSTATAVIBRATOR

HUGO er en prostatavibrator med fjernkontroll som representerer en helt ny måte å tenke på menns seksuelle tilfredsstillelse. Med to motorer i basen og toppen og et elegant, glatt design som former seg perfekt for større, bedre og jevnere handsfree orgasmer.

BLACK SILICONE BUTTPLUG SET

Ha en fantastisk analopplevelse med dette settet som består av tre analplugger. De tre pluggene har ulike størrelser, noe som lar deg begynne med den minste og deretter arbeide deg opp til den største pluggen. De er laget av material av høy kvalitet og er utrolig behagelige.

COBRA LIBRE 2

Cobra Libre II er sexleketøyet som er laget for penishodet! Cobra Libre omslutter toppen av penis med sin myke innside av medisinsk silikon. Fra mild til kraftig leverer de to motorene spennende vibrasjoner til den mest følsomme delen av penis - penishodet. Leketøyet behøver ikke flyttes frem og tilbake for hånd, så du kan konsentrere deg om deilige sensasjoner og å nyte ekstasen!

 

Se alle våre sexleketøy for menn her!

Eric
Eric elsker ekstremsport og er alltid på jakt etter neste adrenalinkick! Når han ikke er ute på eventyr frilanser han som skribent for Vuxen Magazine.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen