Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Intimitet uten samleie

Noen ganger er samleie rett og slett ikke mulig. Kanskje har du nylig født. Kanskje har du problemer med smertefull sex. Kanskje partneren din har seksuelle problemer som erektil dysfunksjon, eller en av dere er syke. Dette betyr imidlertid ikke at dere ikke kan være intime med hverandre. Å uttrykke dere på sensuelle måter kan øke intimiteten.

Intimitet handler om nærhet, om å være sammen og om å skape og opprettholde en relasjon. Det er en viktig del av et hvert forhold, med eller uten samleie. Her er noen forslag til hvordan du og partneren din kan opprettholde intimitet uten samleie.

Berør hverandre

Altfor ofte, spesielt i langvarige forhold, slutter vi å berøre hverandre hvis vi ikke vil ha sex. Ikke la det skje! Husk å ta på partneren din ofte og daglig. Det kan være å kysse, klemme, stryke partnerens kinn, til og med å trekke fingrene gjennom håret. Finn deretter muligheter for mer intens berøring, for eksempel å gi hverandre en massasje. Du vil oppdage at hele kroppen din har erotisk potensial, og at det er morsomt å utforske hverandres kropper.

Hold hender

Har du noen gang sett et eldre par holde hender? Får det deg ikke til å smile? Du tror kanskje at det å holde hender er noe du gjør i begynnelsen av et forhold, men det er en flott måte å opprettholde nærhet og intimitet på gjennom et forhold, til og med et som har vart i flere tiår.

Lat som om dere er et nytt par

Husker du da dere var nyforelsket? Dere kunne ikke holde hendene fra hverandre, og kanskje hadde dere ikke hatt samleie ennå. Skap den følelsen igjen! Sett dere i sofaen og heng, utforsk hverandres kropper gjennom klærne, trekk dere tilbake når det begynner å bli for intenst og start deretter på nytt.

Fortsett å prate

Noen ganger kan stillhet mellom et par være et tegn på komfort og nærhet. Noen ganger er det et tegn på at dere ikke har noe å si til hverandre. Ikke la dette skje med dere! Fortsett å snakke med hverandre, ikke bare om de daglige hendelsene, men om tankene, drømmene dere og selvfølgelig om hvordan dere har det i løpet av denne perioden uten samleie.

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen