Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Hvorfor dere burde gjøre sexleketøy til en del av deres sexliv!

Sex burde være morsomt, og selv om det kalles "leketøy" av en grunn, så finnes det fortsatt mye stigma rundt seksualitet og nytelse. En av mytene som vi må bli kvitt er at å like sexleketøy betyr at du ikke liker din partner eller at de ikke kan tilfredsstille deg seksuelt. Stigmaet rundt sexleketøy kan være veldig skadelig; spesielt om det hindrer deg i å nyte sex. Og selv om det kan virke vanskelig eller ukomfortabelt å spørre partneren din om du kan ta frem en vibrator eller penisring på soverommet, så kan det å introdusere disse hjelpemidlene til sexlivet deres styrke forholdet, bringe dere nærmere hverandre, eller bare gjøre sexen mer spennende.

Her er 4 gode grunner til at dere burde inkorporere sexleketøy i deres sexliv!

Forandring fryder

Hvis dere har hatt sex i den samme misjonær- eller cowgirlstillingen så lenge du kan huske så er sjansen stor for at sexlivet deres kan begynne å føles som en rutine. Selv om det ikke er noe galt med dette, er sex best når vi er tilstede i øyeblikket og i kroppen vår.

Å introdusere et sexleketøy kan hjelpe deg å finne intimitet med din partner på en ny måte. Å prøve noe nytt sammen kan bringe dere nærmere hverandre siden sexleketøy kan endre på dynamikken dere har blitt vant til. Nye opplevelser kan bidra til å åpne en verden full av erotiske muligheter! Å uttrykke for partneren din hvordan leketøyene føles, hva du liker og ikke liker, er en fantastisk opplevelse, spesielt dersom dere ikke er vant til å dele slike ting med hverandre.

Få akkurat det du ønsker

Hvordan kan du forvente å få det du vil hvis du ikke ber om det? Når man har vært sammen med en partner i lang tid, kan det være lett å forvente at de leser tankene våre. Men hvis vi ikke kommuniserer våre ønsker og behov, hvordan kan vi forvente at de blir oppfylt?

Ved å inkorporere sexleketøy på soverommet kan du sørge for at du blir tilfredsstilt akkurat slik du vil og behøver. Dersom du trenger mye klitorisstimulering under sex, kan du for eksempel bruke en wand eller en klitorisvibrator neste gang. La partneren din se på mens du bruker den, eller vis han eller henne hvordan du vil bli stimulert og la partneren din prøve seg frem. Ved å dele hva du liker og hvordan du vil bli kjærtegnet kan du sørge for at du blir tilfredsstilt slik du behøver. 

Gjør opplevelsen enda bedre!

En annen grunn til at du kanskje vil inkorporere sexlektøy er for å forbedre opplevelsen. Foruten spenningen ved å prøve noe nytt, kan sexleketøy tilby sensasjoner som kroppen ikke kan! Hvis du har sex med en person som har en penis, kan dere prøve en penisring, som kommer med en vibrator for å øke nytelsen for personer med klitoris også. Dette kan bidra til å åpne for nye gleder og sensasjoner som sex uten leketøy rett og slett ikke kan.

Å bruke tilbehør som øyemasker, en gag, piske, eller bondage tau/teip kan også hjelpe deg å gjøre neste økt kinky samtidig som dere øker følelsene og opplevelsene som dere deler. Du kan til og med starte i det små, som å la partneren din legge et bind for øynene dine mens de bruker ditt favorittleketøy på deg. Eller så kan dere utforske nytelse kombinert med deilig smerte ved hjelp av en pisk. Sexleketøy eksisterer for å gjøre opplevelsen med din partner enda bedre, ikke verre.

Bringe dere nærmere

Som nevnt ovenfor er sexleketøy noe som kan skape en dypere forbindelse med din partner. De er en måte for deg å dele hva du liker og hvordan; et sexy tillegg til deres typisk rutine. Sexleketøy er ikke noe å frykte, men noe man kan se på som et verktøy for å oppnå de seksuelle opplevelsene du alltid har lengtet etter.

Dersom partneren din føler seg truet eller ukomfortabel med det faktum at du bruker sexleketøy, og spesielt ideen om å bruke dem sammen, benytt anledningen til å snakke om det. Forklar at et sexleketøy aldri kan erstatte et menneske, og at det handler om å forbedre opplevelsen. Dette kan bidra til å dempe frykten. Å ha denne samtalen, og deretter bruke et sexleketøy sammen, kan føre dere nærmere og minne dere begge på at det er ingenting å være redd for, og at flere alternativer bare betyr flere måter å være intim på og få kontakt med hverandre.


Kos dere!

Matilda
Matilda er Oslojenta som har funnet kjærligheten og bosatt seg i Nordens Paris. Når hun ikke skriver artikler for Vuxen Magazine har hun fullt opp med lille Elvin.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen