Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Hva er Singles Day og hvorfor skal vi feire det?

Hva er Singles Day og hvorfor skal vi feire det?

Å være alene 14. februar kan føles kjipt. Valentines Day med røde ballonger, blomster og kjærestepar som holder hender og minner deg på at du er singel. Men å være singel behøver ikke være noe negativt, faktum er at det finnes en spesiell dag i året der du kan feire det med pomp og prakt!

Singles Day nærmer seg med stormskritt og for de som ikke har fått det med seg er 11. november de singles dag. Singles Day kommer fra Kina og startet en gang på 1990-tallet med at man ville fjerne negativiteten rundt det å være singel og "enslig". Vi vil til og med si at det finnes fordeler med å være singel! Å være singel betyr at du er sterk nok til å nyte og leve livet uten å være avhengig av en partner. Det synes vi så absolutt er verdt å feire!

Så hvordan skal du som singel feire Singles Day 11/11? Her kommer våre 4 tips!

Middag med venner

Den beste måten å feire Singles Day på er å samle dine nærmeste venner til en middag. Kjør på med 3 retter og noe godt å drikke enten hjemme eller på en restaurant. Sørg for å kose dere ordentlig, for det er tross alt det det handler om.

Kjøp deg et sexleketøy

Det beste med å være singel er at du ikke trenger å vente på en partner for å få en orgasme. Du kan være helt egoistisk, akkurat som det skal være. Her hos Vuxen har vi massevis av sexleketøy du kan unne deg, alt fra vibratorer til Fleshlights. Når du først kikker kan du også sjekke ut vårt sexy undertøy, for du behøver virkelig ikke en partner for å kunne nyte sexy undertøy. Få ting øker selvtilliten vår som å føle oss sexy for oss selv.

Blind date-fest

Selv om formålet er å feire at du er singel, kan du likevel slå på stortromma. Hvorfor ikke samle alle dine single venner under samme tak for å feire sammen? Hvem vet, kanskje ender det opp med at du møter nye mennesker som garantert også er single.

Spakveld med deg selv

Er det noen du skal skjemme bort 11/11 så er det deg selv. Unn deg selv en spakveld hjemme med din favorittmat og en film som du har ønsket å se lenge. En kveld bare for deg selv og det du liker. Du trenger verken å planlegge en kveld med andre eller inngå kompromisser. Snakk om luksus!

Matilda
Matilda er Oslojenta som har funnet kjærligheten og bosatt seg i Nordens Paris. Når hun ikke skriver artikler for Vuxen Magazine har hun fullt opp med lille Elvin.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen