Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Hete sextips fra våre lesere - del 2

Det trengs ingen professor for å finne ut hva som fungerer mer eller mindre bra i sengehalmen. Hete tips fra (s)experter finner vi selvfølgelig hos dere; våre nydelige lesere. Derfor har vi spurt dere om dere beste tips som løfter sexakten til skyene. Les og bli inspirert av disse fantastiske tipsene!

Intimitet med fingre

Flittige fingre har alltid blitt verdsatt, men en av våre lesere legger til et nytt aspekt av intimitet til fingringen. Hva med å "holde hender" inni henne? En annen leser skriver varmt om hvordan han stimulerer vårt mest erogene organ; hjernen.

"Når jeg fingerpuler kjæresten min stapper hun også inn sin egen finger så vi kan kjenne hverandres fingre sammen inni henne."

"Beste måten å tease på er å vise han hva som venter han ved å suge sensuelt på fingrene hans. Slik skal jeg suge din harde kuk med min tunge til du ikke klarer mer..."

Fornyelse på soverommet

Noen sexstillinger kalles klassikere av en grunn, men det skader ikke å forbedre de med en sexy vri slik som tre av våre lesere har gjort:

"Jeg elsker 69! Så himmelsk hot, spesielt med en vri! Jeg ligger oppå henne og gir henne oralsex, og i stedet for å suge meg, lar hun meg brystknulle henne. Kuken min glir fortere og fortere mellom brystene hennes".

"Hvis du vil gi han en ny opplevelse burde du definitivt prøve dette! Når du rir han, len deg fremover (gir han også en herlig utsikt over dine sexy bryster!) og legg hendene dine over ørene hans. Fjern en av sansene hans, og det vil løfte hans andre sanser!"

"Jeg ELSKER å gi oralsex! En av mine favoritter er å be henne sitte på ansiktet mitt. Hun sitter selvfølgelig noen centimeter opp så jeg får puste. Så tar jeg tak i rumpa og hoftene hennes for å gi hennes det hun lengter etter med tunga mi. Så utrolig sexy!"

Hardere, våtere og deiligere med sexleketøy

Mange av våre lesere vitner om den sensuelle effekten av å involvere sexleketøy mens dere ruller rundt i sengehalmen. Noe vi absolutt er enige med; lek og nyt fullt ut med for eksempel penisringer eller andre sexleketøy.

"Han har aldri vært hardere og herligere! Etter å ha fundert litt på hva en penisring egentlig gjør, har jeg endelig oppdaget penisringeffekten. Jeg satte på han et bind for øynene og startet med å kysse han mellom navlen og penis. Med han helt uvitende klarte jeg etter litt lirking å få på han penisringen med munnen min. Jeg fortsatte med munnarbeidet mens han vokste seg større og hardere enn jeg noensinne har sett han. Dette var noe jeg bare måtte ha inni meg med en gang! Og tro meg, hans penis har aldri føltes bedre..."

Matilda
Matilda er Oslojenta som har funnet kjærligheten og bosatt seg i Nordens Paris. Når hun ikke skriver artikler for Vuxen Magazine har hun fullt opp med lille Elvin.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen