Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Forbedre sexlivet ditt med rett mat!

Det sies at man kan spise seg frisk og at maten står for 80% av treningsresultatene. Med andre ord kan riktig kosthold forbedre og til og med kontrollere visse resultater for kroppen. I denne artikkelen diskuterer vi matvarer som kan forbedre sexlivet og også øke sexlysten.

 • Østers - Man sier ofte at østers er et afrodisiakum for menn, men det trenger ikke å bety at det er en myte. Østers inneholder høye nivåer av sink som vil øke testosteronproduksjonen, men for de som ikke liker østers - ikke bekymre deg!
 • Jordbær - Å mate hverandre jordbær i senga kan være utrolig sensuelt. I tillegg inneholder jordbær antioksidanter som er bra for hjertet og arteriene og øker blodsirkulasjonen, noe som er veldig viktig for seksuell funksjon. Et hett tips er å dyppe jordbærene i mørk sjokolade!
 • Nøtter og frø - Dersom du ønsker å få i deg høye nivåer av sink (uten å spise østers) kan du spise nøtter og frø som mandler og cashewnøtter. Andre nøtter som valnøtter, pekannøtter, gresskarfrø, hasselnøtter og peanøtter inneholder arginin som også øker blodsirkulasjonen. Valnøtter inneholder til og med høye nivåer av omega-3 som hjelper deg å holde deg frisk.
 • Epler - Epler kan spille en stor rolle i å forbedre sexlivet ditt. Det inneholder quercetin som er en type antioksidant som øker blodsirkulasjonen, behandler erektil dysfunksjon og håndterer prostatasymptomer. En hovedårsak til erektil dysfunksjon er vanligvis høyt blodtrykk, som stoffet quercetin kan senke. For kvinner med høyt blodtrykk kan resultatet være dårligere blodsirkulasjon til skjeden, noe som fører til redusert sexlyst. I tillegg til epler finnes dette stoffet også i blåbær, kirsebær og sitrusfrukter.
 • Rødbeter - Rødbeter inneholder antioksidanter og vitaminer som er et utmerket supplement til ditt kosthold for å forbedre sexlivet. De inneholder også nitrater som kan øke sexlysten. Det sies at hvis du drikker rødbetesaft, kan du etter noen dager merke en stor forskjell i prestasjon og utholdenhet. Med andre ord kan rødbeter også forbedre prestasjonene dine i senga dersom du har følt deg sliten og hatt mindre energi. Andre grønnsaker som kan gi samme effekt er spinat, selleri, reddik og salat.
 • Rødvin - Hørte jeg noen si "hallelujah"? Det er ikke bare grønt som er løsningen! Rødvin, akkurat som epler, inneholder også quercetin som øker blodsirkulasjonen. Vi må imidlertid nevne at å drikke mer enn to glass rødvin kombinert med andre alkoholholdige drikker heller kan ha motsatt effekt, det vil si blant annet erektil dysfunksjon. Å drikke med måte er dermed nøkkelen. Generelt handler det om å spise sunt, sove og trene regelmessig for å få et balansert liv og dermed øke sexlysten og forbedre sexlivet.
Eric
Eric elsker ekstremsport og er alltid på jakt etter neste adrenalinkick! Når han ikke er ute på eventyr frilanser han som skribent for Vuxen Magazine.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
 • Kundeservice:
  info@vuxen.no

 • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

 • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
 • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen