Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Er analsex smertefullt?

Analsex kan være moro, men det er ikke alltid komfortabelt. Dessverre blir det påstått at det er meningen at analsex skal være vondt, eller at det plutselig på magisk vis går fra smertefullt til deilig. Men dersom du opplever at analsex er ukomfortabelt, finnes det bedre måter å takle det på enn å bare håpe på at det vil endre seg.

Behagelig og tilfredsstillende analsex er 90% forberedelse, og det inkluderer mental forberedelse også. Dette er enda viktigere dersom du tidligere har hatt dårlige opplevelser. Dersom du har dårlige erfaringer kommer kroppen din til å forvente det samme igjen, noe som fører til at anus strammer seg. Litt forberedelse kommer til å hjelpe mye.

Gjør analsex vondt?

En av de vanligste misoppfatningene er at analsex vil skade eller svekke analmuskulaturen. Sannheten er at det er mulig å forårsake varig skade dersom du ikke er oppmerksom på hva du gjør eller dersom du tvinger kroppen din (eller din partners kropp) til å gjøre noe som ikke føles bra. Det er som med hvilken som helst type sport eller aktivitet; dersom du ikke strekker og forbereder kroppen din på det som kommer kan det føre til skade eller muskelstrekk.

Men dersom du passer på å lytte til kroppen din og ikke presse den, kommer du til å bli mer fleksibel med tiden uten å skade deg selv. Folk har hatt glede av analsex i mange år uten å noen gang forårsake skade. Hemmeligheten er å aldri ta ting lenger enn det som kjennes bra og deilig. Selv om du har analsex regelmessig, kan det hende du har dager der det bare ikke fungerer. Og det er helt ok. Velg å gjøre noe annet og gå tilbake til analsex en annen dag. Lytt til kroppen og la den fortelle deg hva den er i stand til i dag. Det er den beste måten å beskytte seg selv på.

Hva om analsex gjør vondt? Bruk mer glidemiddel!

Det finnes flere grunner til at analsex kanskje ikke kjennes bra ut for deg. En av de vanligste er en sviende sensasjon eller friksjonsfølelse. Dette kan oppstå når du ikke bruker nok glidemiddel, så forsøk å bruke litt mer. Dersom du ignorerer ubehaget vil kroppen din bare spenne seg mer. Å bruke litt mer glidemiddel vil få det til å føles mye bedre, så ikke nøl. Dette er spesielt viktig dersom det er mye inn- og utbevegelser.

Det oppstår en annen type sensasjon når analmuskulaturen ikke er avslappet nok. Det er ikke en sviende følelse, men en mer dypere, muskulær følelse. Det kan være vanskelig å skille dem fra hverandre dersom du er ny til analsex, men dersom det ikke hjelper å bruke mer glidemiddel kan det være fordi musklene ikke er varmet opp enda. Forsøk å ta et steg tilbake og gå for noe mindre, for eksempel et mindre leketøy eller en finger i stedet for to. Selv om det betyr at du ikke får gjort alt du ville gjøre denne gangen, vil det lønne seg neste gang fordi du ikke trener kroppen din til å forvente smerte.

Ikke bruk bedøvende kremer under analsex

Selv om det kan virke som en god idé å bruke en bedøvende krem for å redusere ubehaget ved analsex, kan det faktisk øke sjansen for å skade deg selv. De fleste produktene bruker benzocaine, som ligner på novocain. Hvis du noen gang har vært hos tannlegen og senere bitt innsiden av kinnet uten å innse det fordi du fremdeles var bedøvd, har du selv opplevd hvordan du kan forårsake skade uten å innse det. Det samme kan skje med bedøvende kremer. De gjør det enkelt å fortsette selv når glidemiddelet har gått tørt eller kroppen din spenner seg, så det er mye mer sannsynlig at du vil skade deg selv.

Etter analsex

Når du er ferdig med analsex kan det være lurt å gå på do. Vask deg med en varm klut eller en allergivennlig våtserviett. Men motstå trangen til å bli sittende på toalettet og forsøke å presse glidemiddelet ut. Du har akkurat belastet disse musklene og det er bra å gi dem en sjanse til å komme seg før du ber dem om å jobbe igjen. Gi kroppen 10-15 minutter til å hvile før du setter deg på toalettet, og du vil komme deg mye raskere.

Noen ganger kan du oppleve ubehag etter analsex, selv om alt føltes greit ut i øyeblikket. Det kan til og med være litt blod på toalettpapiret. Dersom det bare er en liten flekk og det går over etter et par minutter, er det mest sannsynlig fordi det oppsto litt for mye friksjon og du la ikke merke til det under akten. Prøv å bruk mer glidemiddel neste gang.

Enten det kommer blod eller ikke kan du oppleve en sviende sensasjon. Du kan berolige denne med litt kokosnøttolje eller en kakaosmørsalve. Det er litt som å ta på leppepomade, men i den andre enden. Ikke bruk produkter med dufter eller fargestoffer på anus, siden de kan forårsake mer irritasjon.

Hvis det er mer enn en liten flekk blod på toalettpapiret, eller hvis du ikke stopper å blø innen 5 minutter, kan det bety at du må ta en tur til legen. Det skjer ikke ofte (spesielt ikke hvis du følger tipsene våre), men det kan være en alvorlig situasjon. Ikke dra det ut, og vær ærlig med legen. De har sett alt før og å fortelle dem hva som skjer vil gjøre det lettere for dem å gi deg den behandlingen du trenger.

Kort oppsummert:

Dersom du har brukt nok glidemiddel, gitt deg selv eller partneren din rikelig med oppvarming og adressert alle ubehag med en gang, er det virkelig ikke sannsynlig at analsex vil forårsake problemer. Alt som trengs er litt forberedelse og oppmerksomhet, og du og din partner kommer til å kunne nyte en deilig opplevelse sammen.

Eric
Elsker ekstremsport og er alltid på jakt etter neste adrenalinkick! Når han ikke er ute på eventyr frilanser han som skribent for Vuxen Magazine.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen