Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Dette burde alle par vite om sexleketøy

Selv om sexleketøy har blitt mindre tabu de siste årene sirkulerer det fortsatt mye feilaktig informasjon der ute. Her er det dere trenger å vite før dere går til innkjøp av et sexleketøy!

Kanskje er det på tide å endelig utforske verdenen av sexleketøy - eller om du allerede er en leketøysentusiast, oppdage nye produkter for par. Om du er nysgjerrig på sexleketøy, vit at du ikke er alene. Onlinemarkedet for sexleketøy har økt jevnt i flere år - i 2017 var sexleketøymarkedet verdt 10 milliarder dollar og det anslås at det vil overstige 35 milliarder i 2023. 

Gjør research

Sexleketøyindustrien har opplevd fantastisk innovasjon i løpet av de siste årene. I dag har vi leker designet spesielt for penis, prostata, klitoris og G-punktet. Det finnes leker som par kan bruke under sex og leker som kan aktiveres på avstand. Vi har leker som vibrerer, pulserer, suger og kjærtegner. Det er viktig å være klar over alternativene som er tilgjengelige og velge deretter.

Å velge ut et sexleketøy er morsomt. Det hjelper deg å utvide dine fantasier og forventninger til en orgasme, og det er noe å se frem til! Hvis du vurderer å bestille noe til partneren din, må du huske å inkludere han eller henne i prosessen.

Planlegg en kveld hvor dere begge setter dere ned og utforsker Vuxen.no. Det er et flott sted å la seg inspirere!

Velg sexleketøy laget av kroppsikre materialer

Materialene på sexleketøy kan variere, og ikke alle kan betraktes som "kroppsikre". Hold deg unna leketøy som inneholder ftalater. Vi på Vuxen velger bare fabrikker som produserer produkter av høy kvalitet. Ingen av våre produkter inneholder skadelige eller farlige stoffer.

Ftalater kan imidlertid forekomme i billige "no-name"-produkter fra Kina som importeres av mindre butikker som ikke er så nøye på kvaliteten. Det er best å holde seg til glass, stål og silikon laget av materialer av medisinsk kvalitet. 

Kombiner rett

Glid er nøkkelen til nytelse! Glidemiddel forbedrer seksuelle opplevelser ved å forhindre alle typer gnagsår. Det er viktig å merke seg at ikke alle produkter kan brukes trygt sammen med sexleketøy. Silikonbaserte glidemidler er ikke kompatible med silikonleketøy. Bruk et vannbasert glidemiddel som er leketøy- og kroppsikkert.

Husk å rengjøre leketøyene dine

Som med nesten alt vi bruker og gjenbruker på intime måter, er det viktig å holde sexleketøyene dine rene. Leketøy kan lagre kroppsvæsker og bakterier, og hvis du ikke rengjør produktene dine ordentlig vil kroppen din være utsatt for alle slags bakterier og infeksjoner. Vask leketøyet ditt både før og etter bruk og sørg for å oppbevare det riktig. Les mer om hvordan du rengjør og oppbevarer dine sexleketøy her!


Vuxen ble grunnlagt i Sverige og bærekraft har alltid vært et hovedfokus i valget av leverandører og kroppsvennlige materialer. Din skyldfrie nytelse skal bare styres av deg selv og starter med selvrespekt, selvaksept og kjærlighet til deg selv. 

Takk for at du velger et bærekraftig nytelsesprodukt for minimal klimapåvirkning og rettferdig arbeidsetikk.

Matilda
Matilda er Oslojenta som har funnet kjærligheten og bosatt seg i Nordens Paris. Når hun ikke skriver artikler for Vuxen Magazine har hun fullt opp med lille Elvin.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen