Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

De 6 beste posisjonene for å ta på seg selv

Sex med en partner er herlig, men å virkelig ta hånd om seg selv er også utrolig viktig. I tillegg til å oppnå orgasme blir du kjent med kroppen din og hva du liker, lindrer menssmerter og kan styrke blant annet bekkenbunnsmuskulaturen din. Dersom du tar på deg selv med jevne mellomrom så kan det være spennende å teste nye eller andre måter å gjøre det på.

Her finner du de 6 beste posisjonene for å ta på deg selv!

 • Bruk badekaret - Start med å fylle badekaret med vann i en behagelig og deilig temperatur. Du kan også unne deg et luksuriøst badeskum! Legg deg ned i badekaret og ta med deg din beste vanntette vibrator som “WANESSA - MASSAGE WAND & PERSONAL VIBRATOR” fra GRLPWR og nyt din alenetid. I badekaret trenger du ikke å tenke på glidemiddel siden du allerede ligger i vann og ting kommer til å gli fint av seg selv. Hvis du ikke har en vanntett vibrator kan du også eksperimentere med dusjmunnstykket!
 • Ligg på magen - Påfør rikelig med glidemiddel (som for eksempel et smakstilsatt glidemiddel fra vår Swede Fruity Love-serie) på fingeren. Legg deg på magen, før hånden med glidemiddel mot klitoris og masser opp og ned. Hvis det føles bra kan du også prøve å bruke begge hendene for å gi klitoris ekstra trykk.
 • Veggen - Ligg på ryggen med beina i 90 grader mot en vegg og sørg for å ha nok plass til å bruke hånden din eller et leketøy. Dette er en avslappende posisjon for korsryggen og gir god støtte for beina som støtter seg mot veggen.
 • Ligg på siden - Denne er perfekt dersom du ønsker å eksperimentere med anal stimulering! Legg deg på siden som om du skulle ligge i skje med noen, og før inn en analplugg. Når buttpluggen er plassert komfortabelt, bruker du for eksempel The Perfect G-Spot Rabbit fra Yell Ooh for å overgi deg fullstendig til din orgasme.
 • Speilet - Den beste måten å bli komfortabel med kroppen din på er å faktisk se på den og sette pris på den. Ta frem et glidemiddel og lek med dine bryster, rumpe og kjønnsorgan. Føl deg komfortabel med deg selv mens du ser deg i speilet. Et leketøy du kan bruke her (i tillegg til dine egne hender) er The Perfect Finger Vibe fra Yell Ooh. La leketøyet gjøre jobben sin og se på deg selv helt til du kommer!
 • A fake lover - En liksom-elsker? Ja, akkurat! Det finnes mange forskjellige dildoer med sugekopp som du kan feste nesten hvor som helst for å stimulere deg selv. Favorittsteder er ofte på guvlet eller på veggen i dusjen. Med et leketøy trenger ikke å vente på noen eller tenke på hva elskeren din vil, du er den eneste i fokus og får være så egoistisk med din nytelse som du bare vil.
Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
 • Kundeservice:
  info@vuxen.no

 • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

 • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
 • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen