Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

De 10 beste stedene å ha sex

Fra det ville og rare til det godt utprøvde – her har vi samlet de 10 beste stedene å ha sex! Les videre for å oppdage våre toppvalg dersom du behøver litt inspirasjon for å forandre ting på soverommet.

Hagen

Sex utendørs kan være overraskende sensuelt, delvis takket være romantiske elementer som en stjerneklar natt eller duften av blomster båret av en lett bris. Ved å forflytte dere ut av huset og over til hengekøyen på balkongen, et piknikteppe i hagen eller en solseng ved bassenget, kan dere oppleve deilig utendørssex uten frykt for nysgjerrige øyne. Bare sørg for at naboene ikke har utsikt mot hagen din!

Bilen

Selv om det å rote rundt i bilen kan føles ut som et throwback til dagene på videregående, er det noe spennende og sexy med det å stoppe på et bortgjemt sted og "get it on". Sats på fremsetet, eller hopp bak dersom dere trenger til mer plass. Når du legger til spenningen ved at dere kan bli tatt av en passerende politipatrulje eller en litt for nysgjerrig sjåfør, kan dette virkelig bli en dampende het opplevelse!

På stranden

Ja, du kommer definitivt til å få sand absolutt overalt, men kan du virkelig leve et liv uten å ha hatt sex på stranden i hvert fall en gang? Er dere alene på stranden? Ta frem et teppe og sett i gang! Det er ingenting som å ha sex under åpen himmel samtidig som bølgene slår mot stranden bak deg.

Kjøkkenet

Heis deg opp på kjøkkenbenken eller spisebordet og sett i gang med "matlagingen". Du kan også lene deg mot kjøkkenøya, eller til og med stille dere rett foran kjøleskapet.

Vaskerommet

Det kan kanskje høres rart ut, men vaskerommet er det perfekte stedet for et sexy eventyr med din partner. Det er noe med høyden på maskinen, og vibrasjonene fra en vaskemaskin eller tørketrommel som gir en super-sexy kombinasjon. Dersom maskinen skulle være for høy, finn frem en krakk for å jevne ut forskjellen. Du kan også eksperimentere med å sitte eller ligge på maskinen, eller at elskeren din sitter på maskinen mens du har bena dine rundt hans eller hennes midje.

Badet

Her finnes det utrolig mange muligheter. Fra å sitte på baderomsbenken til å presse dere opp mot baderomsveggen. Med hva er det som er så sexy med det å ha sex på badet? Vell, du har for eksempel de store speilene som lar deg nyte synet. Og la oss ikke glemme dusj-sex! Det er varmt, vått og det rennende vannet drukner ut alle de sensuelle lydene dere lager. Forsøk å bøyde deg fremover mens din partner penetrerer deg bakfra. 

Balkongen

Dersom du er en "innendørsperson" men fortsatt vil oppleve spenningen ved å ha sex utendørs er balkongen den perfekte løsningen! Dersom du har en lukket balkong med litt plass kan dere legge ned et par tepper og nyte den friske luften sammen. Å lene seg mot balkongen mens din partner posisjonerer seg bak deg funker også. Nyt utsikten!

Sofaen

Samtidig som du speider etter nye seksuelle eventyr må du ikke overse sofaer og overfylte lenestoler. De er komfortable og uformelle og gir ekstra ryggstøtte. Den lave høyden (sammenlignet med senger) gjør det mulig å prøve en rekke stillinger. Skrev over din partner og bruk de komfortable putene som støtte. Forsøk å holde hender så du kan lene deg bakover – dette skaper en vinkel som lar deg bevege deg med mer kraft. 

Badstua

Sørg for at ting blir ekstra hete neste gang du er alene i en badstue med din partner. Dersom dere har en badstue hjemme (heldiggris!) vil dette være lekende lett; men dersom dere er mer vågale og vil forsøke å ha sex i badstuden på treningssenteret, kan det bli litt vanskeligere. Uansett så kommer du aldri til å oppleve en økt der du svetter mer (bare pass på at dere ikke overopphetes).

Soverommet

Sist men ikke minst må vi også inkludere soverommet. Det er noe med komforten av å være på ditt egen soverom (og seng) som gjør at du slapper av og nyter øyeblikket. Vi er alle for å endre og krydre opp ting av og til, men ingen liste over de beste stedene å ha sex ville være komplett uten det gode, gamle soverommet ditt.

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen