Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Avslør hvordan hun er i senga ved å by henne på en is i sommer

Kan iskrem virkelig si så mye om en person? Hvis du vet hva du skal se etter, absolutt! Hvordan noen nyter noe så søtt og godt, og hvilke smaker de foretrekker kan gi innsikt i hvordan de nyter andre ting også. Så neste gang du kjøper henne en is, vær oppmerksom på hva hun gjør og la det gi deg en ledetråd! Hun kommer til å avsløre mer enn du tror - eller gjøre deg mer nysgjerrig og opphisset enn noensinne med sin mystikk.

Hvilken type is?

Foretrekker hun kroneis, pinneis eller kuleis? Pinneis kan bety at hun er litt mer leken, både når det gjelder den utfordringen pinnen kan presentere når isen begynner å smelte, og at hun fortsatt har en barnslig side. Kroneis tilbyr litt mer av alt, og viser at hun ikke vil la noe gå til spille - alt kan og skal spises opp, og hun er både sjarmerende grådig og ivrig. Kuleis kan man mikse og matche som man vil - kanskje er hun akkurat like åpen for variasjon og aktiviteter på soverommet? 

Hvilken smak foretrekker hun?

Ikke la noen si at vanilje er den "kjedelige" smaken - det finnes mange ulike sorter vanilje, og med rett topping er denne vanlige smaken en perfekt base for det meste. Vanilje er litt som misjonærstillingen. Er hun kanskje mer romantisk og elegant er det mulig at hun foretrekker sjokolade. Tenk på alle mulighetene den smaken tilbyr, både for smaksløkene og med dens afrodisiske egenskaper. Smaker som jordbær og pære viser en mer søt og leken side, rom-rosin er litt mer voksent, mens kombinasjoner av flere ulike sorter kan tyde på en villighet til å eksperimentere med det meste.

Fin eller billig iskrem?

Rekker det med en vanlig is, eller vil hun ha noe mer fancy? En billigere, enklere is behøver ikke å være noe kjedelig - hun setter pris på det enkle og ser at det finnes potensial der for den som vet hva man gjør. En dyrere, finere is tyder på smak. Hun liker ikke noe halvveis eller middels, og kommer til å ha høye krav og forventninger i soverommet. Men det er like viktig for henne å selv leve opp til disse kravene, og du kan være sikker på at det kommer til å bli et eventyr.

Liker hun topping?

Foretrekker hun vanlig softis uten strøssel, eller drukner hun den i fargerik topping og deilig saus? En is kan forbedres og bli noe helt annet med rett topping, og gi alle mulige spennende smakskombinasjoner for den som er villig til å prøve. Kanskje er hun åpen for å teste nye ting og tenker outside the box? Eller vet hun akkurat hvordan man får mest ut av det man har, og gjør deg gal med de ferdighetene hun allerede har?

Hvordan spiser hun iskremen?

Det finnes mange typer iskrem og minst like mange måter å spise dem på. Slikker hun softisen langsomt og bruker lepper og tunge? Da vet hun akkurat hvordan man får mest ut av orale sensasjoner, og hvordan man kan dra ut nytelsen. Hun er helt sikkert fantastisk på å kysse. Biter hun isen uten å blinke? Hun vet akkurat hva hun vil, og kommer til å vise deg det i senga uten å skamme seg. Foretrekker hun kanskje å slikke ren skjeen for hver bit hun tar av sin softis? Du kommer til å være helt utslitt når hun er ferdig med deg.   

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen