Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

6 måter å ta på en mann på som han kommer til å elske

Runking får sjelden den hyllesten det fortjener. Runking, nappe løken, dra laksen og onanere, kjært barn har mange navn og kjært er det definitivt. Ikke la runking havne i skyggen av blowjobs, vaginalsex og analsex. Den klassiske onanien tilhører ikke bare tenårene. Kvinner og menn i alle aldre elsker det. I denne artikkelen lærer vi deg alle de ulike teknikkene som han elsker!

Punggrepet

Dette punggrepet er en sikker vinner når du vil gi han den beste avslutningen. Teknikken anvendes når mannen er nære orgasme. For å skape dette grepet tar du tak i pungen hans innen han er i ferd med å komme og legger hånden din lett rundt. Du kan bruke et fastere grep om han liker litt hardere tak. Derimot rekker det for mange menn med et lett grep og derfor er det viktig at dere kommuniserer om hva som kjennes best. Teknikkens formål er å intensivere hans orgasme. Den kommer til å løfte orgasmen til et sensasjonelt nivå og som en bonus får du kjenne hans orgasme hele veien fra bunnen til toppen.

Ringteknikken

Enrings- eller toringsteknikken er en teknikk mange menn er glad i. Form en ring ved hjelp av tommelen og pekefingeren. La deretter "ringen" gli (med hjelp av litt glidemiddel) over penishodet for å arbeide deg opp og ned langs skaftet hans. Varier følelsen gjennom å bruke mer eller mindre trykk med fingrene. Øk sensasjonen gjennom å forme to ringer med begge hendene. Du kan også skape variasjon gjennom å spille fløyte med resten av fingrene på hans penis.

Bekkenstøtet

La han jobbe for det. Tro oss, han kommer til å sette pris på det til slutt. I stedet for at han nyter dine hender liggende på rygg, er det aktivitet som gjelder her. La han støte med hoftene og bekkenet mens du holder dine hender stille rundt hans penis. Bevegelsen kommer til å skape en sensasjonell følelse av samleie. Bevegelsen aktiverer også flere nervetråder og erogene soner på han.

Soppen

Denne teknikken er eksepsjonell for den som har et følsomt penishode. For den som er omskjært eller behøver stimulering av skaftet og pungen kan det derimot være best å hoppe videre til neste teknikk. For at han skal kunne nyte denne teknikken burde du ha en generøs sprut med glidemiddel i hånden. Skap sirkulære bevegelser med din åpne hånd mot penishodet og hold samtidig skaftet hans for å skape stabilitet. Denne teknikken kan med fordel også brukes i oralsexsammenheng. La nytelsen helt enkelt skje gjennom å konsentrere din munn på hans penishode.

Nytelse i blinde

Det visuelle kan definitivt være sensuelt. La han se din nakne kropp, ditt kåte blikk og din iver etter å tilfredsstille han. Det motsatte har også sine fordeler. Å bruke et øyebind er et kjent, men lett bortglemt triks. Dette elementet gjør at han på en annen måte kan oppleve dine håndbevegelser. I tillegg skal man ikke glemme opphisselsen over å ikke vite hva ditt neste steg er.

BRUK ET LEKETØY

Man skal ikke være redd for å bruke hjelpemidler. Det finnes massevis av ulike leketøy man kan bruke som han kommer til å like, men det finnes spesielt et han kommer til å ELSKE! Tenga egg brukes på penishodet og deretter runker du akkurat som vanlig. Det er en luksuriøs måte å onanere på og han kommer til å elske overraskelsen.

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen