Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

5 grunner til at du ikke får den opp

Det er ikke rart eller uvanlig å ikke kunne få ereksjon, eller at penisen din ikke ser ut som de gigantiske og harde penisene som man ser i pornofilmer.

Her lister vi opp 5 grunner til at du ikke får den opp.

Erektil dysfunksjon

I lang tid ble vanskeligheter med å få ereksjon eller opprettholde ereksjon kalt impotens. I dag heter det erektil dysfunksjon. Å ha midlertidige eller sporadiske vanskeligheter med å få eller opprettholde ereksjon er veldig vanlig og kan skyldes mange forskjellige ting, men skulle det være et langvarig eller tilbakevendende problem kan det vært lurt å få det undersøkt.

Underliggende sykdom

Manglende evne til å få eller opprettholde ereksjon kan skyldes en underliggende sykdom. Noen sykdommer kan påvirke sexlysten og dermed også din ereksjon. Hvis du har diabetes, aterosklerose, høyt blodtrykk, depresjon eller en nevrologisk sykdom som MS, kan det påvirke ereksjonen din. Noen kan ha problemer med å få den opp etter visse behandlinger som kirurgi på kjønnsorganene eller etter en strålebehandling.

Stress og tretthet

Hvis du har følt deg utmattet og under press i lang tid, er kanskje ikke sex det første du tenker på. Mange synes det er vanskelig å få stå når man føler seg sliten eller stresset, noe som egentlig ikke er så rart. Hvis du opplever en krise eller et problem i et forhold, kan det også øke stresset, noe som fører til at det blir vanskeligere å komme overens. Det er derfor viktig å lytte til kroppen din. Mange mennesker kan også oppleve prestasjonsangst rundt sex, noe som også gjør det vanskelig å få ereksjon.

Testosteron

Akkurat som hormoner kan spille en skøyer mot kvinner med vaginal tørrhet, kan hormoner spille en viktig rolle i en manns ereksjon. Hvis du har lave nivåer av testosteron, kan det føre til redusert sexlyst som deretter kan påvirke ereksjonsevnen. Fra fylte 40 år begynner hormonet testosteron å avta i kroppen, men det påvirker ikke nødvendigvis tilstanden din.

Tobakk og alkohol

Det er godt kjent at tobakk og alkohol påvirker helsen, noe som ikke er så rart er at det også kan påvirke erektil funksjon. Tobakk og røyking svekker blodsirkulasjonen, noe som er utrolig viktig for å få stå. Alkohol påvirker nervecellene, noe som kan gjøre det vanskelig å få ereksjon. Kanskje du har lagt merke til etter en kveld med mye alkohol at ereksjonen din har blitt påvirket eller kanskje til og med uteblitt.

Det finnes hjelp og verktøy for å kunne få ereksjon. For eksempel kan du bruke en penisring som gjør at blodet forblir i penis som gjør at du kan holde deg hard nok til å ha sex. Du kan også bruke en penispumpe som øker blodstrømmen til penis. Det finnes også kremer som stimulerer og styrker ereksjonen mens de øker utholdenheten.

Eric
Eric elsker ekstremsport og er alltid på jakt etter neste adrenalinkick! Når han ikke er ute på eventyr frilanser han som skribent for Vuxen Magazine.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen