Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

4 måter å få en blowjob på uten å spørre!

En blowjob kan være en morsom ting både for deg og kjæresten din! Mange menn tenker at en blowjob er noe man må mase seg til, noe kvinner gjør først etter du har spurt og tigget, men det finnes måter du kan gjøre dette til en fast aktivitet på soverommet. Her er et par grunnleggende tips for hvordan du kan få din neste blowjob uten å måtte spørre!

1) Endre tankegangen din

Du må endre måten du tenker på oralsex på for godt. Merkelig nok, hvis du ønsker flere blowjobs, må du behandle det som "no big deal". Dersom du er for fiksert på blowjober, kan det bli for mye press for henne. Hvis det derimot er noe moro som dere kan gjøre er det mer sannsynlig at de vil skje og skje oftere.

2) Ikke tigg!

De fleste kvinner vil at mannen skal være den dominerende, men respektfull i det seksuelle forholdet. Dette betyr at du ikke kan skamme deg over det du ønsker! Hvis du noen gang oppfører deg flau over noe du ønsker seksuelt, vil sjansene dine for å faktisk få det minske drastisk. Enten du ønsker at hun skal gå ned på deg eller ha på seg et sexy klovnekostyme og sjonglere med ballene dine, må du eie det og ha selvtillit. Dette kan være vanskelig, men det er utrolig viktig. 

3) Ikke vær misogynist

Hele denne metoden er basert på å elske og respektere kvinner. I mitt eget liv har jeg oppdaget at jo mer jeg respekterer og elsker kvinner, jo mer skitne, sexy og rare ting har de vært villige til å gjøre med meg. Selv om du virkelig vil være dominerende med en kvinne, er den beste måten å komme dit å ha et oppriktig ønske om å gi henne glede og å ha det gøy med henne.

4) Få det til å handle om dere begge

Du må begynne å tenke på blowjobs som en opplevelse dere DELER, i stedet for noe hun gjør for deg. Dette er et veldig viktig skille. Når du har internalisert dette konseptet, begynner du begge å ha det mye morsommere med dine seksuelle fantasier. Det må være gøy for dere begge. 

Eric
Eric elsker ekstremsport og er alltid på jakt etter neste adrenalinkick! Når han ikke er ute på eventyr frilanser han som skribent for Vuxen Magazine.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen