Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

10 overraskende tips for bedre sex!

Det finnes tusenvis av tips der ute for hvordan du kan forbedre sexlivet ditt, men det er ikke alltid vi har verken tid eller energi til å forbedre teknikken vår og prøve nye posisjoner, eller har penger til å gå til innkjøp av dyre sexleketøy. Heldigvis finnes det andre forandringer man kan gjøre for å ha bedre sex med sin partner!

1) La klærne ligge

Dette kan kanskje høres dumt ut, men er en liten forandring som kan få store konsekvenser! Å gå rundt i huset i bare undertøyet kan øke lysten for dere begge og gir en mer intim følelse når dere koser og sitter klistret til hverandre i sofaen. Ønsker du å ta ting et skritt videre? Glem undertøyet og gå au naturel!

2) Omfavn dine fantasier

Vi har alle opplevd at tankene våre begynner å vandre. Plutselig fantaserer du om sex i stedet for å lytte oppmerksomt på sjefen som legger ut om salgsstrategier på det ukentlige teammøtet. Vi oppfordrer deg selvfølgelig ikke til å forsømme jobben din, men å la deg selv fantasere og omfavne dine intime tanker kan ha en positiv innvirkning på ditt sexliv. I fantasiene dine kan du styre handlingen akkurat som du vil og å bruke tankene til å føle seg sexy hele dagen lang kan virkelig øke lysten.

3) Ikke føl deg forpliktet til å skape intimitet

Når sex og intimitet blir en forpliktelse i stedet for en fornøyelse, burde du ta et steg tilbake og gå i tenkeboksen. Sex skal være noe gøy, spontant og spennende, ikke en obligasjon. Dette kan gjelde både samleie generelt, eller spesifikke seksuelle handlinger. Synes du for eksempel at det å gi din partner en blowjob har blitt en forventning du må oppfylle i stedet for noe du gjør fordi du nyter det? Har sex blitt en del av en rutine i stedet for en deilig aktivitet som bygger på nærhet og lek? Dersom du klarer å reflektere over disse spørsmålene og finne tilbake til gleden ved sex vil du med en gang oppleve en drastisk forbedring i sexlivet ditt! 

4) Ett ord: glidemiddel

Vi vet alle hvor viktig forspill er, men av og til ønsker man bare å dra ned trusa og sette i gang så fort man kjenner lysten boble! Å investere i et glidemiddel kan være en bra måte å øke spontaniteten på – enten du er sammen med en partner eller er keen på deilig alenetid. 

5) Location, location, location

Har dere blitt lei av den samme gamle regla? Har sexen blitt kjedelig? Da er det på tide å sette sexlivet deres på dagsordenen og bli kreativ! Det finnes massevis av tips for hvordan dere kan bli mer kreative på soverommet, men hva med å begynne med å flytte ting UT av soverommet? Forhåpentligvis har dere et helt hus eller en leilighet til disposisjon, så hvorfor ikke utnytte plassen? Start med å ha sex i de forskjellige rommene, og gå deretter videre til å ha sex på forskjellige steder i de ulike rommene. På badet kan vi for eksempel anbefale deilig oralsex i dusjen, stående doggy lent mot vasken (med full utsikt i speilet), eller nyt rytmisk vugging sittende på vaskemaskinen.

6) Øk lidenskapen

Fokuser mer på forspill, vær mer aggresiv, ikke vær redd for å lage lyder, vis din partner hvor mye du begjærer han eller henne. Lidenskap er litt som glasuren på en sjokoladekake – den smaker greit uten, men er tusen ganger bedre med! Lidenskap i senga er det som skiller middelmådig sex fra bra sex. Det er derimot opp til deg selv å finne ut hva som skaper lidenskap hos deg.

7) Prioriter sex

Mange har lite tid til intimitet på grunn av jobb og barn. Når tidsklemma er problemet er det viktigere enn ellers å virkelig prioritere sex. Lag en plan for dagen og sett sex som en egen post. Det høres kanskje dumt ut, men er en god løsning hvis tiden vanligvis ikke strekker til. Forsøk å legg barna tidligere eller be familien om hjelp et par timer så dere får litt ekstra tid til hverandre.

Vårt tips número uno hvis dere har begrenset tid til sex er: Erstatt screentime med sexytime! Til tross for travle dager klarer de fleste av oss å skvise inn et par timer på mobilen og sosiale medier. Hva med å dedikere denne tiden til partneren din i stedet?

8) Glem alt som heter flauhet

Ikke. vær. flau. Kropp er rart, akkurat som sex, men kropp og sex er også noe av det herligste som finnes. Ikke tenk for mye på hvordan du ser ut eller hva du gjør, så lenge du har det gøy! Så fort du bestemmer deg for å legge bort dine usikkerheter og nyte øyeblikket vil du oppleve at sexen blir mye bedre.

9) Oppmuntre din partner til å ta initiativ

Selv om du elsker sex kan det være vanskelig å være den som alltid tar initiativet. Man kan fort stille seg spørsmål som: Har ikke partneren min lyst på meg lenger? Synes han eller hun at sexen er dårlig? Heldigvis så har svaret ofte ingenting med dette å gjøre i det hele tatt! Det kan være mange grunner til at partneren din ikke initierer sex. Snakk om det og finn ut hva som ligger bak så dere kan jobbe med saken. Dette er den eneste måten partneren din kan bygge opp selvtilliten på og føle seg trygg nok til å ta initiativet.

10) Finn deg en ny partner

Når alt annet svikter så kan løsningen for et bedre sexliv rett og slett være å finne seg en annen partner.

Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen