Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Slik sjekker du opp damer i sommer

Har solen kicket i gang hormonsystemet? Sommeren er den heteste årstiden, på mer enn en måte, og den gir deg mange muligheter til å stifte nye bekjentskaper. Foretrekker du å begi deg ut på festivaler, liker du å spane fra baren eller en du en av dem som liker å ligge på stranen og se på vakre damer? Uansett hva du foretrekker så finnes det et par ting som du kan gjøre for å få kontakt på en bedre måte og øke dine sjanser for å oppnå en romanse eller bare en hyggelig stund sammen.

Begynn å si ja

På sommeren kommer du til å få mange muligheter til å treffe nye mennesker og oppleve nye ting. Om du er en av dem som oftest holder seg hjemme, skal du bytte taktikk denne sommeren. Neste gang dine venner spør om du vil være med på en sosial aktivitet, som en tur til stranden, si ja! Venn deg til å tilbringe tid med mange mennesker rundt deg så kommer din selvtillitt til å øke og du får flere muligheter.

Ikke vær redd

Går du direkte frem og begynner å snakke når du ser en jente som interesserer deg? Eller blir du stående mens du forsøker å komme på hva du skal si? Du trenger ikke å uroe deg. De fleste blir skremt ved tanken på å snakke med en fin dame, men husk at du ikke har noe å tape. Om hun avfeier deg er det hennes tap. Det finnes mange hyggelige og vakre damer som mer enn gjerne prater med noen som deg. La den tanken være ditt motto denne sommeren. Stranden gir mange muligheter til avslappet samtale. Spør henne hva som skjer på kvelden eller om hun vet om det finnes noen flere bra strender i nærheten.

Fang hennes interesse

De fleste menn vet ikke hva som gjør dem unike og attraktive. Det behøver ikke å handle om utseendet, men om karaktertrekk og personlighet. La henne forstå tidlig at du er verdt å bli stående å snakke med. Fortell henne om dine planer i sommer og ikke vær redd for å gjengi noen sprø historier fra den siste tiden. Ikke skryt, men la det heller bli en naturlig del av samtalen og husk at det ikke bare handler om deg. Still henne spørsmål og bruk anledningen til å bli bedre kjent med henne.

Planlegg en date

>Når hun har forstått at du er en interessant og spennende person er det tid for å "make your move". Hvis dere har ferie og ligger på stranden kanskje dere kan planlegge noe direkte? Avtal å treffest på en klubb på kvelden eller å ta noe å drikke sammen. Hvis dere har dårlig tid kan dere til og med bestemme å møtest en annen dag. Pass på å invitere henne med på et spennende arrangement der dere begge kan ta med deres venner.

Ta det avgjørende steget

Om du føler at det er kjemi mellom dere kan det være tid for å ta neste steg. Vær ikke som andre menn som venter til slutten av kvelden. Vær i stedet spontan og kyss henne mens dere har det hyggelig sammen. Ikke legg for mye mening i kysset, men se om det kan føre til en fin natt sammen, en sommerromanse eller et forhold. Når kvelden fortsatt er ung og følelsene spirer vet man aldri hva som kan skje. Et tips er å si noe sånt som "jeg lurer på hvordan det ville føles å kysse deg". Man kan alltid prøve for å se om det finnes kjemi mellom dere. 

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen