Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sjekk opp en kjekkas på stranden i sommer

Stranden er en klassisk plass for en naturlig, sexy flørt ettersom vi viser mye hud og former. Samtidig skifter vi mellom fysisk aktivitet i vannet eller ved volleyballnettet, og det å ligge innsmurt og utstrakt som katter i solen. Har du kommet til riktig strand så betrakter alle hverandre uten at det er like anstrengt som det kan være på en pub eller på et utested. Men å direkte sjekke opp noen på en strand kan være vanskelig. Stranden funker bedre for å knytte bekjentskap som du utvikler senere på kvelden.

Velg sted med omhu

Visse strender kryr av barnefamilier der sjekkefaktoren er like høg som rundt sandkassen på en lekeplass. Er du ute med dine venninner burde dere velge en strand med litt høyere partyfaktor og yngre mennesker. Ikke gjem dere, men plasser dere godt synlig og med god utsikt over alle hunkene som spaserer frem til tilbake i bar overkropp. Liker du å kikke på veltrente menn "in action"? Slå deg ublygt ned i nærheten av en guttegjeng som har med seg en fotball. Å henge ved et serveringssted kan også være bra. Hvorfor ikke velge et bord med noen ekstra sitteplasser?

Den subtile stilen

Bare det å følge en interessant, selvsikker kjekkas med blikket bruker å lede til at han tar kontakt, om han liker deg vel og merke. Å le mye er et klassisk knep som til og med kommer til å få deg i bedre humør. Det beste er om du kan fange noens blikk mens du har et stort smil om leppene. Det vil gi han et positivt inntrykk av deg - selv om det bare varer noen sekunder. Om du og dine venner går til en kiosk, spør guttegjengen om dere skal kjøpe noe til dem. Så enkelt har dere brutt isen!

Litt mer vågale tips

En strand-klassiker når man er på flørtern er å be om hjelp med solkremen. Cliché much? tenker du kanskje. Men akkurat dette kan du gjøre til din fordel ved å le av situasjonen samtidig som du funderer over hvor deilig hans hender føles på din kropp. Du kan også leke med det faktum at dere nesten er nakne på stranden og gi halvt ironiske, halvt genuine flørtende blikk om du ser noen med fine muskler.

På stranden viser man seg frem før kvelden på byen

Mange av de som som ligger på stranden er på ferie og åpne for både en tilfeldig flørt og et nytt forhold. Faktum er at det kan være ganske vanskelig å gå for en ordentlig flørt midt på dagen under stekende sol. På stranden skal du heller vise deg frem så du blir gjenkjent senere på kvelden når strandklientellet møtest på klubben eller baren, klar for å mingle. Du behøver altså ikke å anstrenge deg fra solstolen, men sikt heller på å få øyekontakt med noen gutter du er interessert i. Det blir en bra begynnelse på noe som kan ta slutt et helt annet sted enn på stranden ..

Ikke glem de sjenerte guttene

På stranden er det ofte guttene med muskler og dyre solbriller som får mest oppmerksomhet. Ser du en kjekkas som virker litt utilpass? Han kan være en fantastisk person, men som bare ikke er i sitt ess i en strand-situasjon. Forsøk å nærme deg han som ikke kjemper desperat etter oppmerksomhet, men som egentlig fortjener det. Hvis dere er av samme sort kan dere prate om kjøttmarkedet fremfor dere, og senere på kvelden, når det klikker ordentlig, ha stranden for dere selv. Husk bare å ta med noe å ligge på ..

Eric
Eric elsker ekstremsport og er alltid på jakt etter neste adrenalinkick! Når han ikke er ute på eventyr frilanser han som skribent for Vuxen Magazine.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen