Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sexdukker eller løsvaginaer - Hva passer deg?

Å investere i et morsomt sexleketøy for å forbedre sin onani er en enkel måte å øke sin seksuelle selvtillit på. Det gigantiske utvalget av produkter i ulike materialer og prisklasser kan derimot føles overveldende - hvordan vet man hva som er bra? Svaret er at man aldri på forhånd kan vite med sikkerhet om man kommer til å bli fornøyd eller ikke, men om du er sikker på at du vil ha et sexleketøy som kan penetreres - en sexdukke eller en løsvagina - finnes det noen ting å tenke på for å maksimere sjansen for at du blir fornøyd med ditt kjøp.

Ettersom prisen nesten alltid er en avgjørende faktor, blir man anbefalt å først bestemme seg for hvilken prisklasse man vil legge seg i. Er man nysgjerrig og nybegynner anbefales "prisklasse 1" (ca. 200 til 1000 kr). Har man litt mer erfaring og vet hva man liker blir "prisklasse 2" (ca. 1000 - 5000 kr) anbefalt. Og om man virkelig vil oppnå den maksimale opplevelsen av sex med en partner så anbefales "prisklasse 3" (ca. 5000 kr og oppover).

Prisklasse 1

I den første prisklassen - som de fleste er mest komfortable med å holde seg i - kan man si at sexdukker og løsvaginaer tilbyr to ulike typer opplevelser. Sexdukker tilbyr realisme i utseendet ved at de har en hel kropp. Løsvaginaer (og andre åpninger) tilbyr derimot realisme ved at de kjennes så virkelige som mulig å penetrere.

Med andre ord er det viktig å bestemme allerede i forveien hvilken type opplevelse du søker: vil du se og kjenne på noe som ligner en ordentlig kropp og kanskje bruke denne til å utforske ulike sexstillinger, er en sexdukke å foretrekke. Om du derimot bare søker følelsen av en relativt naturtro åpning burde du satse på en løsvagina.

Når det kommer til rengjøring og forvaring er både sexdukker og løsvaginaer i denne prisklassen smidige og lette å vedlikeholde. Sexdukkene har ulempen at de må blåses opp og tømmes før og etter bruk, men plastmaterialet som de er laget av er ekstremt lett å rengjøre med bare såpe og vann. Etter at den har tørket og blitt tømt for luft kan den enkelt pakkes sammen og tar veldig liten plass. Løsvaginaene i denne prisklassen er relativt små og kommer ofte i et praktisk etui som gjør dem lette å holde, oppbevare og gjemme. De er derimot vanskeligere å håndtere ettersom det virkelighetstro materialet de er laget av må behandles med et visst hensyn. Det er viktig å følge bruksanvisningen og være oppmerksom på stoffer eller gjenstander som materialet ikke får komme i kontakt med. Feilaktig behandling av løsvaginaer kan gjøre at materialet brytes ned og misfarges, lukter ille, og/eller tiltrekker seg bakterier. Det er absolutt ikke noe stort prosjekt å ta vare på løsvaginaer i denne prisklassen, men om du vil at den skal holde lenge bør du definitivt ta hensyn til instruksjonene. 

Prisklasse 2

De som kjøper leketøy fra den andre prisklassen har sannsynligvis god erfaring med sexleketøy fra tidligere, og våger derfor å gjøre en litt større investering. I denne prisklassen begynner den tidligere oppdelingen mellom sexdukker og løsvaginaer å viskes litt ut. Her kommer sexdukkene ofte med åpninger (munn, vagina, anal) i material som tidligere har vært eksklusivt for løsvaginaer, mens løsvaginaene nå inneholder mer "kropp", for eksempel hoftepartier, romper og bryst. Man kan fortsatt si at de som verdsetter synet eller følelsen av en hel kropp foretrekker sexdukker, mens de som verdsetter realistiske åpninger og seksuelt ladede kroppsdeler som rumpe og bryst foretrekker løsvaginaer. 

Verdt å understreke er at løsvaginaene i denne prisklassen er betydelig mer krevende å vedlikeholde og forvare enn hva sexdukkene er. Sexdukkene er i prinsipp ganske like de i den lavere prisklassen, og er fortsatt ganske små og praktiske når de blir tømt for luft. Løsvaginaene derimot begynner å bli store og tunge, og inneholder dermed mye sensitivt material som må tas hånd om. Om du ikke er fast bestemt på å pleie den godt etter bruk kommer den sannsynligvis til å bli ødelagt tidlig. Sexleketøy i denne størrelsen er også ganske vanskelige å skjule for mennesker i din nærmeste omgivelse, men har du en stor forvaringsboks i en privat garderobe behøver det ikke å være noe stort problem. Ha imidlertid oppbevaringsspørsmålet i tankene, og overvei en mindre eller billigere løsvagina om det er spesielt viktig for deg at den holdes hemmelig og/eller er lett å vedlikeholde.

Prisklasse 3

I den dyreste prisklassen har løsvaginaer og sexdukker (med visse unntak) smeltet sammen til ultrarealistiske, mer eller mindre fullstendige kropper laget helt og holdent av realistiske materialer. Disse syntetiske sexdukkene er laget for å virkelig kjennes som ordentlige kropper, uansett om du stryker dem i håret, kjærtegner dem på låret, klemmer dem på brystet eller begraver deg dypt i deres åpninger. Å designe og produsere en hel kropp i denne utførelsen er en dyr prosess, og sexleketøyene koster tilsvarende. Men om du vil ha et sexleketøy som tilbyr en nærmest menneskelig opplevelse finnes det ingen andre alternativ.

Et sexleketøy i denne prisklassen er ikke å betrakte som en bruk-og-kast vare, men heller som et dyrebart samlerobjekt. Instruksjonene for vedlikehold burde følges til punkt og prikke selv om det tar mye tid. Det skal også sies at sexleketøy i denne prisklassen kan være veldig store og tunge, og dermed mye vanskeligere å gjemme fra mennesker som kan ventes å for eksempel åpne din garderobe. For å unngå både ydmykelse og konflikter burde derfor oppbevaringssituasjonen planlegges nøye innen kjøp. Om du ikke er helt sikker på at noe så stort kan vedlikeholdes og forvares optimalt er det å anbefale at du velger noe fra en lavere prisklasse.

Lykke til med ditt valg!

Eric
Eric elsker ekstremsport og er alltid på jakt etter neste adrenalinkick! Når han ikke er ute på eventyr frilanser han som skribent for Vuxen Magazine.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen