Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Knipekuler - en kvinnes beste venn

Knipekuler er noe som alle kvinner burde ta i bruk. I tillegg til at de kan gi deg fantastiske orgasmer og et bedre sexliv, er de også et utrolig bra treningsverktøy som kan gjøre mye bra for din bekkenbunnsmuskulatur. Ved å regelmessig gjøre knipeøvelser ved hjelp av knipekuler øker man blodstrømmen til musklene i bekkenet, samtidig som musklene blir sterkere.

Fordelene er mange

Fordelene med å trene opp musklene i underlivet er mange. Blant annet kan du minske og forbygge en hel del besvær. Urinlekkasje og livmorsfremfall er to eksempler på problemer som en godt trent bekkenbunnsmuskulatur kan motvirke. Å trene bekkenbunnen kan også bidra til at du kommer deg igjen raskere etter fødsel.

Knipekuler har også mange positive effekter på sexlivet. Noen eksempler er økt sexlyst og en trangere skjede. Du har også større sjanse for å oppnå orgasme, og dessuten kan de være sterkere enn normalt. Å knipe sammen musklene under samleie kan gjøre klitoris mer fremtredende eller G-punktet lettere tilgjengelig. Dessuten gjør det ting ekstra deilig for din partner, siden du lærer å knipe på en måte som gjør deg trangere.

Er du nybegynner?

Er det første gangen du prøver knipekuler så kan det være lurt å starte forsiktig, og deretter øke treningen gradvis. Det er vanlig å oppleve treningsverk i begynnelsen, noe som kan føles omtrent som menssmerter. Den enkleste måten å gjøre knipeøvelser på er liggende på rygg i sengen. Når man deretter vil øke vanskelighetsgraden kan man forsøke å knipe stående. Når musklene er ordentlig trente kan man gå rundt med knipekulene.

Noe som er viktig å tenke på når man skal kjøpe sine første knipekuler er størrelsen og materialet. Det kan være bra å begynne med en mindre og lettere variant, men de kan heller ikke være for små siden de lettere faller ut. Silikon er et bra og sikkert material som er enkelt å rengjøre. Tenk på at knipekuler med snører laget av tøy absorberer bakterier lettere.

Bare å sette i gang!

Å bruke knipekuler har altså mange fordeler. Så hva venter du på? Kjøp deg et par og sett i gang med treningen. Kjenn hvordan de gjør underverk for kroppen din og nyt den herlige stimuleringen som de også fremkaller. Du kommer ikke til å angre!

Shots
Benwa Balls Set
kr 499
Matilda
Matilda er Oslojenta som har funnet kjærligheten og bosatt seg i Nordens Paris. Når hun ikke skriver artikler for Vuxen Magazine har hun fullt opp med lille Elvin.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen