Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Hva kyssene dine sier om deg

Kyssing er en del av alle forhold. Men hva sier egentlig kyssene dine om deg? Måten du kysser på kan si mye om deg. Hva du gjør med hendene dine, om du har øyene åpne eller lukket og hvor lenge du kysser din partner, er alle ting som sier mye om din personlighet. Når du kysser din partner burde du alltid være klar over hvordan du blir oppfattet. Dersom du ikke har noen aning om hva kyssene dine sier om deg, les videre. Denne guiden avslører hvordan kyssing kan gjenspeile din personlighet.

Øyne

Kysser du med øyene dine åpne? De fleste foretrekker å lukke øyene når de kysser. Et enkelt, lett smask på leppene med kjæresten kan være unntaket, som når han eller hun drar på jobb om morgenen eller kommer hjem etter en lang dag. Om du derimot har øyene åpne under sex eller mens du kysser noen i mer enn 5 sekunder kan dette tyde på at du har tillitsproblemer. Å kysse setter deg i en sårbar posisjon. Når du kysser og lukker øyene, setter du din lit til din partner og bevegelsene dere begge gjør. Dersom din partner ser at øyene dine er åpne mens dere kysser kan du bli oppfattet som ubehagelig.

Hender

Hendene dine er en viktig del av kyssingen. Selv om leppene dine gjør mesteparten av jobben er hendene en detalj som ikke kan ignoreres. Dersom du holder hendene dine for deg selv kan du ofte bli oppfattet som fjern. Legger du derimot armene dine rundt din partners midje vil du virke lykkelig og fornøyd med ditt forhold. Tar du hendene dine til hans eller hennes ansikt, viser det lidenskap. Både menn og kvinner ønsker at deres partner skal føle lidenskap for forholdet deres. Når du ikke tar i bruk armene når dere kysser vil du virke både gammeldags og uinteressert. Bruk hendene neste gang du kysser din partner og du vil se at hun blir mer mottakelig.

Kysselengde

Lengden på ditt kyss er et annet aspekt som kan si mye om deg. Dersom du akkurat har kommet hjem eller er på vei ut for dagen, kan et enkelt smask være passende. Dersom dere ligger i sengen og prøver å få noe på gang, vil et liknende kyss vise distanse. Når du kysser din partner før samleie burde det vare i mer enn 10 sekunder. Partneren din er ikke bare interessert i dine lepper, men kyssing viser at du er opptatt av et fysisk forhold til han eller henne. Dersom dere bare kysser i et par sekunder før du trekker deg tilbake kan det få din partner til å tro at han er en dårlig kysser eller har dårlig ånde.

Distanse

Når du kysser din partner kan distansen mellom kroppene deres si mye om deg. Denne distansen kan faktisk si noe om distansen i forholdet deres generelt. Dersom dere klemmer hverandre samtidig som dere kysser, så har dere sannsynligvis god fysisk kompatibilitet. Å ta på hverandres kropper viser at dere er komfortable med den nære kontakten. Dersom det er distanse i kysset er det mulig du ikke er komfortabel i ditt forhold. Din partner kommer til å føle dette og lure på hvorfor det kjennes ut som hun kysser en robot.

Etterpå

Øyeblikkene etter et kyss kan også si mye om deg. Når du er ferdig å kysse, snur du deg umiddelbart bort? Gir du han eller henne et ekstra smask på leppene før du fortsetter med det du holdt på med? Eller ser du din partner dypt i øyene mens du sakte trekker deg bort? Alle er typiske eksempler, men bare en av de viser at du ikke er komfortabel med intimitet. Å snu eller trekke seg bort umiddebart etter et kyss er et tegn på at du ikke føler deg komfortabel nok med din partner til å fortsette akten. Partneren din vil uten tvil innse dette og lure på hva problemet er. Vær oppmerksom på dette mens du kysser og tenk på det når du er ferdig.

Kyssing er en fantastisk måte å vise hvor mye du elsker din partner på. Men når det viser dine sårbarheter eller at du ikke er fornøyd med forholdet, vil din partner begynne å lure på hva som må forbedres. Dersom du virkelig er lykkelig i ditt forhold så vær oppmerksom på de potensielle signalene som kyssingen din kan gi. Unngå bevisst bevegelser før, under og etter kysset som kan forvirre din partner.

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen