Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fingerpuleakademiet

Å fingerpule på rett måte så hun vrir seg av nytelse kan være en vanskelig kunst, men det er ikke umulig å lære seg. For nybegynneren kan det virke enkelt: bare før fingrene inn og ut, og så er hun tilfredsstilt. Dessverre er det ikke så enkelt. Med litt tålmodighet og fem gode tips kan du ta henne til nytelsens høyder og bli en mester på fingerpuling. Vær ikke urolig for at hun kommer til å foretrekke fingrene dine fremfor noe annet som kanskje er gøyere for deg. Hun kommer snart til å tigge og be om mer og større ting enn en finger ..

La tungen være med

La tungen være med når du puler henne. Det går kjempebra å gjøre flere ting samtidig i sengehalmen. Ytterligere berøring på hennes mest følsomme deler gjør opplevelsen mer intens. Se til å begynne sakte og ertende, både med tungen og fingrene. Du kan med fordel anvende både pekefingeren og langefingeren samtidig som du lar tungespissen gli langsomt over hele herligheten. Når du hører at hennes åndedrag begynner å bli dypere skal du øke takten, både med tungen og fingrene. Sprer du dessuten fingrene litt når de har nådd bunnen kommer hennes tunge åndedrag snart til å gå over til lystfylte sukk og stønn.

Roter og masser

Om hun likte vårt første tips kan du fortsette på temaet tungen. La tungen gjøre sitt. Start sakte og rolig med glidende tungebevegelser. Gi henne tid til å slappe av. Se til at hun ligger komfortabelt. En eller to fingrer er det som gjelder nå. Tanken er at du skal rotere fingrene inni henne. På vei ut kan du la fingertuppene trykke mot hennes innside. En av de sikreste kortene er å massere hennes G-punkt som du lettest kommer til med akkurat fingrene. 

La fingrene vibrere

Sexleketøy for fingrene er essensielle hjelpemiddel selv for proffene innen fingerpuling. Ved hjelp av et vibrerende leketøy kan du kombinere stimulering både utenpå og inni henne. Her er det bare fantasien som setter grenser. Ved hjelp av et sexleketøy på fingeren kan hun få akkurat det hun alltid har drømt om når hun har ligget ensom og lekt med seg selv. Her kan du enkelt bruke begge hendene. La den vibrerende hjelperen jobbe, enten utenpå eller innvending. Med den andre hånden kan du lett komme til hennes klitoris med to eller tre fingre.  

To eller tre fingre

En finger kan rekke langt, men har fortsatt sine begrensinger. Om du bruker to eller tre fingre vil det aboslutt utgjøre en forskjell. Det er nå hun begynner å nå grensen til å ville ha mer. Ville ha større ting. Og hun vet veldig godt hva du har å tilby henne. Men ikke stress med å skride til verket. Ert henne så lenge du kan. Det skal gå så langt at hun stønner av lyst, eller enda bedre, tigger og ber om mer. Med flere fingrer samtidig på valgfrie steder kan du forvandle den mest pripne dama til en sulten tiger.

Hvisk skitne ting i øret hennes

Når du har lært deg de beste triksene innen fingerpuling kan du som prikken over i'en begynne å hviske skitne ting i øret hennes. Mange kvinner tenner på dirty talk. Fortell henne hvor vakker hun er. Hvor sexy hun er. Gi henne komplimenter om hennes kropp og få henne til å kjenne seg som en sexy gudinne. Med litt øvelse kan du lett få en kvinne til å eksplodere av nytelse gjennom å bare hviske ting i øret hennes samtidig som du lar fingrene jobbe inni henne. Den her teknikken er fingerpuling på høyeste nivå. Er du klar for å bli en ekspert og få henne til å lengte etter mer? 

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen