Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Feriesex

Slik får du bedre sex i sommer

Det er høysesong for lyst - Vuxen.no vet hvordan du mestrer feriesexen.

Ferien er mer enn bare avkobling og reiser. Solen får oss i bedre humør og vi søker nye partnere så vel som økt spenning under feriedagene. Det finnes flere måter å kryde sommersexen på - her er 10 hete tips!

1. Planlegge sexlivet
Alle planlegger ferien sin, ofte ned til minste detalj, men veldig få lager planer når det kommer til sexlivet. Uansett om det høres usexy ut så har det sine fordeler å strukturene deres sexaktiviterer. Prat med hverandre og forhånd så dere begge blir fornøyd. Når, hvor og hvordan vil dere ha sex?

2. ... men ikke glem spontaniteten
Fordelen med ferien er at du legger hverdagen igjen hjemme. Du behøver ikke tenke på klesvasken eller når du skal hente barna i barnehagen. Ha sex når du føler lysten kommer snikende og våg å gå utenom den tradisjonelle morgen- og kveldssexen. 

3. Lag en liste
Et par har mest sex i forelskelsefasen av sitt forhold og det er lett å ha sex av gammel vane. Ferien er det perfekte tidspunktet for å reise tilbake i tid i deres forhold og ta en tur ned the memory lane of sex. Lag en liste med 15 ting som dere gjorde i begynnelsen av forholdet, men ikke lenger gjør - og stryk to ting av listen per dag.

4. Utfordre dere selv
Ikke nøy dere med å gjøre ting slik som dere alltid har gjort dem. Utforsk deres fantasier sammen og gjør noe som dere aldri har prøvd tidligere. Hvilken seksuell fantasi vil dere virkeliggjøre?

5. Ha nærkontakt
Takket være østrogen er kvinners hud er full av punkter som gir nytelse, og kjærtegn utløser hormonet oksytocin som hjelper kvinner, og menn, å få orgasme. Ta vare på hverandre så ofte dere kan. Det skaper nærhet og samhørighet som i sin tur skaper lyst. En lett massasje under solen er perfekt!

6. Start ved bassenget
Sex i vannet er ofte like sexy som det ser ut som på film, men av åpenbare grunner er det dessverre ikke alltid like gjennomførbart. Forspill i bassenget er derimot en annen ting ...

7. Ikke vær gjerrig
Ifølge en undersøkelse så øker sexlysten om romstandarden under ferien er bedre. Så om du vil ha mer sex, bruk litt ekstra penger på et fint rom med høg romantikkfaktor. Har du et trangt budsjett? Spar inn på andre ting som flyreisen eller restaurantbesøkene.

8. Spis rett
Skalldyr, mørk sjokolade og jordbær er naturens egne afrodisiakum. I skalldyr finnes sink som omtales som sexmineral nummer 1, mens sjokolade inneholder det sentralstimulerende stoffet fenyletylamin som øker nivået av serotonin i kroppen og gir økt sexlyst. Til slutt så er jordbær proppfulle av vitamin C som gjør deg generelt pigg. Så spander på deg av sesongens råvarer og husk at lyst avler lyst. 

9. Bli inspirert
Mange leser kokebøker eller ser matlagingsprogrammer for å få inspirasjon til matlagingen, men veldig få gjør det samme når det kommer til sex. Se til at du tar med deg sexbibelen Kama Sutra på ferieturen.

10. Ikke drikk for mye
Alkohol demper den seksuelle evnen hos både menn og kvinner og leder oftest til et dårligere sexliv. For mye alkohol gjør det vanskelig for menn å få ereksjon og for kvinner å oppnå orgasme. Drikk med måte!

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt 69 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen