Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Å velge vibrator

Når du skal velge din aller første vibrator kan det føles litt som å stå i en tett jungel uten å vite veien tilbake til sivilisasjonen. Men ta det med ro, vi hjelper deg gjennom denne vanskelige beslutningen.

Det finnes mange viktige ting å tenke på for at valget skal bli så enkelt og bra som mulig, men for deg som skal velge en vibrator for første gang kan det selvfølgelig være vanskelig å vite akkurat hva som er viktig og hvordan man skal tenke. Derfor nevner vi her ulike ting som kan være bra å tenke gjennom en ekstra gang før du klikker hjem din vibrerende venn.

Hvilken type stimulering

En av de første tingene du må tenke på når du skal velge en vibrator er hvilken type stimulering du er ute etter. Mange kvinner foretrekker ytre stimulering, mot for eksempel klitoris. Dette er også den vanligste måten for kvinner å oppnå orgasme på i og med at kvinner generelt er mer følsomme på den ytre delen av vaginaen. Det finnes så klart også de som heller ønsker indre stimulering, altså penetrering.

Dersom du bare ønsker ytre stimulering burde du teste en klitorisvibrator, fingervibrator eller et vibrerende egg. Ønsker du i stedet indre stimulering passer en vanlig vibrator eller vibrerende stav best. Noen liker å bli stimulert både i skjeden og på utsiden samtidig, og da er en rabbit perfekt. Den er designet som en stav med en ekstra vibrator på skaftet, oftest formet som en kanin - derav navnet. Når du fører rabbiten inn legger kaninen seg over klitoris.

Form

Hvilken form din vibrator burde ha kommer an på hvilken type stimulering du er ute etter. Dersom du vil stimulere G-punktet, som er et ekstra følsomt område i skjeden, er en vibrator med bøyd form bra. Det samme gjelder for stimulering av mannens prostata. Den bøyde formen gjør at du enklere kommer til og gir generelt en bedre stimulering som kan lede til utrolig sterke orgasmer. Er G-punkt- eller prostatastimulering mindre viktig for deg kan du velge en helt rett vibrator.

Material

Vibratorer finnes i mange ulike materialer, og her det igjen viktig å tenke på bruken. Ikke alle typer material passer like bra til alle typer stimulering. Mange liker litt mykere vibratorer i material som TPR, PVC eller jelly. Et annet material som mange er glad i er silikon, som ofte ses på som et mer luksuriøst alternativ takket være dens silkemyke følelse og evne til å varme seg opp til din kroppstemperatur.

Når det gjelder stimulering av G-punktet eller prostata kan det være bra med et hardere material, som for eksempel ABS. Med en hard vibrator er det lettere å finne frem til dine mest følsomme punkter og få en nøyaktig stimulering.

Størrelse

Noe som også er viktig å ha i tankene når du velger vibrator er størrelsen. Akkurat som det finnes ulike former og material så finnes det også ulike størrelser. Hvilken størrelse som kjennes bra er ulikt fra person til person. Noen ønsker en mindre vibrator, mens andre vil ha en større som virkelig fyller deg. Dersom man aldri tidligere har brukt en vibrator og er usikker er det nok ikke lurt å velge en som er for stor. Start heller med noe mindre og utforsk hva du liker best.

Tenk også på dette

Vibratorens kraft kan være ulik fra modell til modell. Det finnes vibratorer som er både batteridrevne og oppladbare. De som er batteridrevne er generelt sett ikke så kraftige som de oppladbare produktene som drives av et større batteri. Det er også bra å være oppmerksom på om vibratoren er vanntett eller ikke. De fleste oppladbare produktene er det. Dette er ekstremt viktig å passe på dersom du ønsker å bruke den i for eksempel dusjen. Ulike vibratorer kan også ha ulike funksjoner. Det finnes de som har mange ulike programmer eller nivåer, men også enklere vibratorer som kanskje bare har en innstilling.

Det er mye som kan variere fra vibrator til vibrator. Derfor er det viktig at du tar deg tid til å fundere over disse tingene før du tar et valg. Vi er opptatt av at ditt kjøp skal bli så bra som mulig. Er man nybegynner på dette med sexleketøy er det kanskje vanskelig å vite hva man ønsker og hva man liker. Rådet vårt til deg er å prøve deg frem. Vi er alle ulike, og derfor liker vi også ulike typer stimulering. Sett i gang å utforske denne nye verden, og våg å prøve nye ting. Vi lover at det er verdt det!

 

Våre mest populære vibratorer

Matilda
Matilda er Oslojenta som har funnet kjærligheten og bosatt seg i Nordens Paris. Når hun ikke skriver artikler for Vuxen Magazine har hun fullt opp med lille Elvin.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen