Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

3 ting menn burde vite om den kvinnelige orgasmen

Dagene da det var normalt for kvinner å ha sex uten å nå orgasme er heldigvis over. Etter hvert som eksperter begynte å undersøke den kvinnelig seksualiteten nærmere, har vi blitt mer bevisste på hva den kvinnelige orgasmen handler om. I dag får kvinner orgasme like ofte som menn ejakulerer - og vi kan til og med oppnå serie- eller multiorgasmer.

Hva skjer når en kvinne får orgasme?
Nytelsen kvinner opplever når de får en orgasme er ikke ulik nytelsen menn opplever når de ejakulerer. Når en kvinne er i ferd med å nå orgasme bygger det seg sakte opp en opphisselse som til slutt når et punkt der musklene i underlivet begynner å trekke seg sammen. Noen kvinner er også i stand til å oppnå serie- eller multiorgasmer. Dersom du ønsker å gi din partner flere orgasmer anbefaler vi deg å "varme henne opp" med en oralsex-orgasme, før du selv tar del i moroa og begynner å penetrere henne. På denne måten vil hun være klar for både sin andre, tredje, eller til og med fjerde orgasme!

Myter om den kvinnelige orgasmen
Til tross for at tidene har forandret seg eksisterer det fortsatt mange myter om den kvinnelige orgasmen. En typisk misoppfatning er at det er noe galt dersom kvinnen ikke oppnår orgasme. Bare en tredjedel av kvinner oppnår orgasme jevnlig ved samleie, og en stor prosent av den kvinnelige befolkningen er ikke i stand til å få orgasme på denne måten. I stedet er en kombinasjon av samleie og oral stimulering (eller oral stimulering alene) løsningen. En like vanlig myte er at sex uten orgasme er en fiasko. Å få orgasme er en fantastisk sensasjon, men dette behøver ikke å være det eneste formålet med sex. Samleie kan være en deilig og avslappende opplevelse som bringer deg nærmere din partner, uavhengig av om den avsluttes med en orgasme eller ikke.

3 ting du burde vite om den kvinnelige orgasmen:

  1. Hvis det tar menn to til fem minutter med direkte stimulasjon for å nå orgasme, behøver den gjennomsnittlige kvinnen ca. 20 minutter med direkte stimulasjon. Det er dermed viktig å være tålmodig, ta seg tid til forspill og la din egen nytelse vente så lenge du kan. Dette er spesielt viktig for kvinner som har problemer med å produsere naturlig glidemidddel. Dersom dere ønsker å oppnå ekstase sammen, gi henne minst 20 minutter forsprang.

  2.  Kvinner opplever også ‘blue balls’. Du vet allerede hva ballespreng er – men du visste kanskje ikke at kvinner også opplever noe tilsvarende dette. Når en kvinne blir ordentlig opphisset, blir klitoris overfyllt med blod. Hvis dette trykket ikke blir sluppet gjennom en orgasme, vil hun oppleve samme nivå av ubehag som du føler når du har hatt ereksjon eller er kåt over lengre tid uten å få utløsning. Så når du går ned på henne, forsøk å bygg opp spenningen og hjelp henne nå grensesprengende orgasmer.

  3. I tillegg til de åpenbare fordelene av å få orgasme, finnes det også diverse helsemessige fordeler. Disse inkluderer blant annet lindring av menstruasjonssmerter, stress og redusert risiko for lidelser som hjerteinfarkt. Orgasmer kan til og med motvirke smerter, søvnløshet og generelt sett forlenge livet.

Dette er altså de tre viktigste fakta om kvinners orgasme som alle menn burde vite. Så hva venter du på? Utvikle dine seksuelle teknikker nå så du kan gi den spesielle kvinnen i ditt liv en orgasme hun aldri kommer til å glemme!

Emma
Emma brenner for at du skal få et så godt sexliv som mulig. Hun har vært skribent for Vuxen Magazine i to år og er en skikkelig gledesspreder.
DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Din ordre sendes samme dag om du bestiller før kl. 14:00

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen