Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nettingkjoler

Nettingkjoler – en ordentlig stemningsskaper!

En sexy kjole som etterlater lite til fantasien er det du får når du velger å gå til innkjøp av en nettingkjole. Nettingkjoler har blitt mer og mer populært de siste årene, og er det perfekte valget når du ønsker å gå for en vågal stil. Velg mellom nettingkjoler med lange eller korte ermer, med dyp utringning eller halterneck, eller med dristige utskjæringer. Bli festivalklar, oppfyll dine fantasier, eller nyt en deilig dag på stranden med en av våre sexy og tettsittende nettingkjoler som viser frem figuren din. Noen bruker denne type antrekk kun i private settinger, men kjolen kan enkelt gjøres passende til forskjellige anledninger ved å kombinere den med andre plagg. Sleng en jakke over nettingkjolen, ha på deg en topp under, eller bruk den med et skjørt eller et par bukser og du er klar for å møte verden samtidig som du ser fantastisk ut. Skill deg ut i mengden med selvtilliten på topp i en av våre sexy stiler fra Nettingkjoler-kategorien.

Vakre nettingkjoler for alle situasjoner

Disse kjolene er for de modige og dristige! Nettingkjoler kommer med et frekt hullete design som gjør de til det perfekte valget når du ønsker å vise litt hud. I denne kategorien har vi nettingkjoler som passer til sensuelle øyeblikk med en elsker, frekke kvelder på klubben eller late dager på stranden eller ved bassenget. Kjolene kommer i ulike design med alt fra store masker som setter alle godsakene dine på utstilling, til tettere strikket kjoler med mindre masker og vakre blondemønstre som gjør den mer romantisk og diskret. Kombiner nettingkjolen med andre plagg for å gjøre den passende til mer hverdagslige situasjoner. Bruk for eksempel en nettingkjole med en bikini under når du nyter varme sommerdager ute. Om du i tillegg supplerer med noen vakre kroppssmykker kommer du definitivt til å være i sentrum av oppmerksomheten! Eller så kan du kombinere nettingkjolen med en body eller en truse og BH. Ta på deg et par vakre hæler og smykker og du er klar for en herlig kveld på byen med vennegjengen. En nettingkjole kan også fint kombineres med et par nipple covers som du finner hos oss under kategorien Tilbehør.

Handle ditt sexy undertøy hos Vuxen

Vårt utvalg av sexy undertøy inneholder alt du behøver. Hos oss finner du alt fra det frekkeste av det frekke til romantiske og elegante plagg som vil få deg til å se nydelig ut. Våre nettingkjoler kommer med mange kule design og mønstre og vi vil tørre å påstå at vi har noe for enhver smak. Det praktiske med nettingkjoler er at de er ganske elastiske og lett tilpasser seg kroppen din. Dine vakre former kommer til å fremheves og din partner vil ikke klare å ta øynene fra deg. Når du handler hos Vuxen trenger du ikke å bekymre deg for at noen vet hva pakken din inneholder. Vi leverer alle bestillinger i diskrete og anonyme brune kartonger uten noen som helst logo eller reklame. Ingen bortsett fra deg vil vite hva pakken inneholder. Hos oss handler du trygt og diskret både nettingkjoler og alt annet fra vårt sortiment. Vi har stilene, fargene, materialene og merkene som du kommer til å elske!

  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt fra 45 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen