Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Chemise, Babydoll & Nattøy

-20%
Drama Queen - Cape And String Black
Shots
Drama Queen - Cape And String Black
kr 519,20kr 649
På Lager

Chemise, babydoll & nattøy – oppgrader dine nattplagg!

Hvem sier at du ikke kan se sexy ut og føle deg vakker til alle tider av døgnet? At det er leggetid betyr ikke nødvendigvis at du må hoppe inn i din komfortable oversized t-skjorte eller pysjamas som du har brukt hver dag de siste årene. Dersom du ønsker å føle deg som en dronning selv i de sene nattetimer er en chemise, babydoll eller en sexy nattkjole akkurat det du trenger! I denne kategorien finner du sexy nattøy med ulike vakre design og forskjellige farger. Er du på jakt etter noe fortryllende og elegant i hvitt for å gjøre bryllupsnatten til en kveld du aldri vil glemme? Vil du være sexy i rød for å forføre din partner? Eller leter du etter noe som får deg til å føle deg som en gudinne for å øke lysten og gjøre dine frekke øyeblikk alene eller med din elsker ekstra nytelsesfulle? Uansett anledningen vil du finne noe som passer for deg i denne chemise, babydoll & nattøy-kategorien.

Sexy undertøy for både din egen og din partners glede

Å handle sexy undertøy handler om å bedre din selvtillit. Selv om det bare er du som ser det så skaper det rette undertøyet en følelse av luksus, makt og sensualitet. Se på undertøy som et hjelpemiddel for å løfte frem din sensualitet i dine egne øyne. Din kropp er din og da er det vell rett at du skal nyte den mest? Med en chemise, babydoll eller annet nydelig nattøy vil du føle deg fantastisk selv når det er sengetid. De fleste av oss tenker på morgenen som den tiden av døgnet der man ska fikse seg og gjøre seg klar for jobb eller skole, men hvorfor kan du ikke føle deg fin når du skal sove også? Vask av deg sminken, gre håret og la det henge løst over skuldrene og ta på deg en sexy chemise, babydoll eller nattkjole. Vårt ønske er først og fremst at det sexy undertøyet skal være en gave til deg selv som øker selvfølelsen din, men det kan ikke stikkes under en stol at en vakker chemise, babydoll eller annet nattøy også er noe din partner kommer til å sette pris på. Å bytte ut den gamle bomullsnattkjolen med noe litt frekkere før du går til sengs, kan gjøre underverker for sexlivet ditt.

Vakre chemiser, babydolls og annet nattøy fra Vuxen

Dersom du leter etter selve roten til sexy undertøy, anbefaler vi deg å sjekke ut en av våre vakre chemiser som kommer både i sateng og andre mer frekke og gjennomsiktige design som etterlater lite til fantasien. En chemise er en perfekt måte å tilføre erotikk og eleganse til undertøysgarderoben. En babydoll er både søt, elegant og har et snev av sexy i seg. Med sitt myke, flytende stoff og vakre blonder skriker den romantikk. Det er vanskelig å ikke bli forelsket i en av våre babydolls! Vi har også en hel del andre nattplagg som kimonoer, peignoirer og sett som består av en topp og underdel. En lekker kimono eller peignoir er perfekt dersom du vil føle deg sexy før du går til sengs eller etter du har stått opp. Kombiner med annet forførende undertøy under for å gjøre undertøysettet ditt komplett. Hos Vuxen finner du stilene, fargene, materialet og merkene som du kommer til å elske!

  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt fra 45 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen