Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.

BH & BH-sett

Kampanje
SPRING SALE
-33%
Blue Duo Net Key-hole Bra Set - One Size
Shots
Blue Duo Net Key-hole Bra Set - One Size
kr 193,63kr 289
På Lager

BH & BH-sett – sexy undertøy i forskjellige farger og mønstre!

I denne kategorien har vi samlet våre BHer og BH-sett. Et undertøysett består vanligvis av en matchende BH og truse, og noen ganger til og med en hofteholder med sexy strømpestropper for å skape en komplett look. Å skaffe seg et vakkert undertøysett kan virkelig bedre selvtilitten din og er det perfekte valget når du ønsker å unne deg noe ekstra fint. Undetøy er til å nytes uansett om du er i et forhold eller ikke. Hvorfor ikke ta frem det sexy undertøyet for mandagsmøtet på jobben, eller den ukentlige matvareshoppingen? Dersom du skal kjøpe undertøy i gave til noen andre, som for eksempel din partner, så er et sett med en matchende BH og truse ofte en suksess. Er du riktig heldig så kommer du også selv til å ha stor glede av det. Her finner du vårt store utvalg av sexy og stilige BHer og BH-sett for alle situasjoner.

Undertøy for alle størrelser og passformer

Vi er alle forskjellige og det finnes ingen universal størrelse eller et universelt design som passer oss alle. Derfor har vi tatt inn BHer og BH-sett i en rekke størrelser og med ulike passformer så du kan finne produktet som passer din unike kropp og preferanser. Vi har BHer eller BH-sett i både mer elegante design for den som ønsker noe diskret men vakkert, og undertøy for den som ønsker noe frekkere med for eksempel en fransk åpning eller en BH med åpne skåler. Vi har også klassiske blonde-BHer og blondesett som alltid er en vinner og kombinerer romanse med erotikk på en perfekt måte. Uansett hva som er ditt drømmeundertøy er passformen viktig for å sikre en god match som gjør at du føler deg fantastisk og selvsikker. Legg tid i å finne både modellen du føler passer best for din kropp og korrekt størrelse på plagget.

BH & BH-sett til en mengde ulike anledninger

Å skaffe seg sexy undertøy handler først og fremst om deg selv. At du skal føle deg mer sexy og selvsikker. Se på undertøy som et hjelpemiddel for å løfte frem din sensualitet i dine egne øyne. Det er imidlertid ikke til å legge skjul på at undertøy er noe som din partner eller elsker (dersom du har en) også kan sette stor pris på. Vi har BHer og BH-sett som passer alle anledninger og situasjoner. Ønsker du noe som etterlater lite til fantasien? Gå for et plagg laget av transparent meshstoff eller med gjennomsiktige blonder. Om du vil sette alle godsakene dine på utstilling har vi BH-sett med åpne BH-skåler og truser med åpent skritt – perfekt for når du ønsker å gi din partner enkel adgang eller for frekke øyeblikk av nytelse andre steder enn hjemme! Du kan også finne vakre BHer som passer under en gjennomsiktig topp for mer diskret bruk. Når du har funnet BHen eller BH-settet som er riktig for deg kan du enkelt ta looken til et nytt nivå ved å kjøpe et par sexy strømper eller kroppssmykker. Sjekk ut våre andre kategorier for å finne tilbehøret for deg!

  • Kundeservice:
    info@vuxen.no

  • Frakt fra 45 kr
    Ingen toll!

  • Diskret leveranse, anonym avsender

din handlevogn
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen