Det ser ut til at du bruker en gammel nettleser, som kan medføre at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal.
På lager for umiddelbar levering
Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator
4 anmeldelser
kr 499
Veiledende priskr 629(-21%)
  • Stimulerer klitoris
  • 10 vibrasjonsprogram
  • 100% vanntett
  • Oppladbar - Miljøvennlig
  • Parvibrator
  • 11 stille Air Pressure stimulasjonsprogram
Les mer om produktet
Diskret levering100 dagers returpolitikk1 års garanti
Bestill før 14 så sendes bestillingen samme dag!

Produktbeskrivelse

For uforglemmelige høydepunkt - Satisfyer Pro 4 Couples åpner en ny verden full av erotiske spill! Inspirert av klassiske parvibratorer, anvendes den under samleie og stimulerer begge parter samtidig.

Denne lekekameraten som sprer glede har mer å tilby enn bare en forførende følelse av stramhet, spennende vibrasjoner og pirrende G-punktmassasje. Den stimulerer nemlig klitoris gjennom sug og trykkbølger, noe som gir dypere stimulering som igjen fører til flere orgasmer. Nytelsen er garantert!

Den ergonomiske formen og silkemyke silikonoverflaten sørger for at den sitter komfortabelt i hånden. Det smale skaftet fører man inn i vagina for 10 kraftige vibrasjoner som stimulerer både penis og vagina under sex. Mens han nyter følelsen av økt stramhet rundt sin penis, nyter hun det deilige trykket mot hennes G-punkt. Samtidig forblir en del av den U-formede vibratoren utenfor, og tilfredsstiller hennes klitoris med et forlokkende sug og trykkbølger som etterligner følelsen av oral stimulering.

De intuitive kontrollene gjør det mulig å styre vibrasjonene og trykkbølgenes innstillinger separat, noe som resulterer i utallige kombinasjonsmuligheter. Satisfyer Pro 4 er også ekstremt stillegående, selv om den kanskje kan lokke noen lyder ut i fra deg. Den vanntette finishen innebærer også at den er en perfekt lekekamerat i dusjen eller badekaret. Det utskiftbare og hudvennlige silikonmunnstykket er praktisk og ovalt.

Brukes med vannbasert glidemiddel.

HURTIGFAKTA

Størrelse

Total lengde
11.5 cm

Detaljer

Vanntett
Ja
Drifts
Oppladbar
Vibrasjoner
11 intensities
Giftfri
Stivhet
Firm
SKU
SAT4COUPLES

anmeldelser4

Maggie
Denne er absolutt ikke noe å ha. Jeg har to andre satisfyers som er mye bedre. Det går absolutt ikke å bruke den under penetrerende sex. Den er så spiss at man stikker seg i underlivet. Dessuten så slår mannen i mot den noe som gjør at det gjør vondt på klitoris når "sugedelen" slår i mot deg eller flyttes. Fraråder alle å kjøpe denne!! Kjøp heller en annen satisfyer for de er absolutt de beste! Superbra!
laget2020-02-06
Jente 27
Funker ikke helt som parleke. Alle er jo ikke like, men hos meg er det ikke spesielt god plass til både den greia og kjæresten. Når vi får det til, så sier han at den ikke utgjør noen forskjell for han. Men den sugekoppsaken er heeeelt fantastisk! Så nå kom jeg inn i nettbutikken for å kjøpe denne uten den delen som skal inn i vagina. Gleder meg masse!
laget2019-06-04
J
Klarer ikke helt å kjenne igjen produktet i forhold til produktbeskrivelsen etter første forsøk, men jeg antar at det er en tilvenningssak. Den er også litt klumpete og bråker veldig når den ligger i klem mellom oss, så her gjenstår det å teste ut flere stillinger før vi gir den helt opp
laget2019-05-02
J
Vinklingen på den penetrerende delen passer oss dårlig, og gjør den vanskelig å bruke.
laget2019-05-02

GJØR DET AWESOME!

Relaterte produkter

DU ER VERDT BEDRE SEX!
  • Nylig sett

Din handlevogn er tom!

Total rabatt
kr 0
Totalt inkl. skatt
kr 0
Til kassen